![]() |
Re: Drifturi cu Rolls Royce Drophead Coupe
Avand in vedere ca e masina omului , poate sa faca ce vrea cu ea. Nu cred ca e un tampit , ci cred ca a vrut sa vada cum e si atat. Americanii au o vorba " Drive it like you Own it " asa ca lasa-ti omul in pace ... Ce tara de rahat... peste 90% dintre voi nu a-ti urcat in viata voastra intr-o masina de 500 de cai ( inclusiv eu ) si criticati atat... are bani face ce vrea omu. Isi permite nu ca astia de la noi de isi iau bmw`uri si le conduc ca pe Dacii , m3-uri cu cauciucuri din targ , incet usor ... e a ta, te tine buzunaru de service , fai frate ce vrei .
|
fratilor sunteti umpik cam ciudosi..adevaru ca e mai jmeker un ursulet care face drifturi:))...doamne doamne...si io as vrea sa am masina aia...asta nu inseamna ca trebuie sa il urasc pe proprietar pentru ca se distreaza cu masina lui...da oricum fiecare dintre voi v-ati dori masina aia...;)
|
Cat de tampit sa fi sa iti i-ei un Rolls Royce si sa faci drifturi cu el ?
Ce "UAMENI"... |
daca il pocnea era fericitul posesor al unei mashini de peste 300 000 de oiro care numai valora nimic si atunci isi cumpara sandero
|
Quote:
Oricum pt noi e mult mai dureros daca le pocnim ca majoritatea nu mai avem cu ce sa mergem dar.... who gives a fuck!!! |
uram sa o i-o ia Leasing-ul...:lol:
|
sa vada dusmanii lui ca are cu ce, trai-i-ar.
|
super...:)
|
Quote:
|
idem FORD V6
|
Mi-ar fi placut sa fiu si eu un "tampit care nu are ce face cu banii" sa ma dau cu un Rolls dintr-ala. Sunt foarte sigur ca daca fiecare dintre voi ar avea bani sa aiba in posesie si sa intretina masini scumpe s-ar da cu ele toata ziua si li s-ar rupe daca le-ar lovi atata timp cat banii vorbesc.
|
niste tarani
|
Nu imi place cum se da :)) mai frumos face un FXX
|
isi permite omu
|
offf.... daca era prin vreo parcare din romania ...sigur era huiduit sau chiar scuipat ... cum sa faci asa . ceva macar dak stia sa faca drift ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning