Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   Drifturi cu Rolls Royce Drophead Coupe (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/130155-drifturi-rolls-royce-drophead-coupe.html)

BiEmDabaLiu 23-06-09 18:11

Re: Drifturi cu Rolls Royce Drophead Coupe

Avand in vedere ca e masina omului , poate sa faca ce vrea cu ea. Nu cred ca e un tampit , ci cred ca a vrut sa vada cum e si atat. Americanii au o vorba " Drive it like you Own it " asa ca lasa-ti omul in pace ... Ce tara de rahat... peste 90% dintre voi nu a-ti urcat in viata voastra intr-o masina de 500 de cai ( inclusiv eu ) si criticati atat... are bani face ce vrea omu. Isi permite nu ca astia de la noi de isi iau bmw`uri si le conduc ca pe Dacii , m3-uri cu cauciucuri din targ , incet usor ... e a ta, te tine buzunaru de service , fai frate ce vrei .

Raresh_156 23-06-09 18:22

fratilor sunteti umpik cam ciudosi..adevaru ca e mai jmeker un ursulet care face drifturi:))...doamne doamne...si io as vrea sa am masina aia...asta nu inseamna ca trebuie sa il urasc pe proprietar pentru ca se distreaza cu masina lui...da oricum fiecare dintre voi v-ati dori masina aia...;)

shoot3r90 23-06-09 18:59

Cat de tampit sa fi sa iti i-ei un Rolls Royce si sa faci drifturi cu el ?
Ce "UAMENI"...

DJSeba 23-06-09 18:59

daca il pocnea era fericitul posesor al unei mashini de peste 300 000 de oiro care numai valora nimic si atunci isi cumpara sandero

B-84-ZAR 23-06-09 21:00

Quote:

Originally Posted by DJSeba (Post 2431667)
daca il pocnea era fericitul posesor al unei mashini de peste 300 000 de oiro care numai valora nimic si atunci isi cumpara sandero

Daca il pocnea i se rupea ;) Hai sa nu ne mai invartim niciunu cu masinile ca poate le pocnim :))))
Oricum pt noi e mult mai dureros daca le pocnim ca majoritatea nu mai avem cu ce sa mergem dar.... who gives a fuck!!!

andi_cimpean 23-06-09 21:56

uram sa o i-o ia Leasing-ul...:lol:

shu.lee 23-06-09 22:00

sa vada dusmanii lui ca are cu ce, trai-i-ar.

Brynk 23-06-09 22:19

super...:)

tEaRsmAd 23-06-09 22:25

Quote:

Originally Posted by Claw166 (Post 2431460)
sunt curios cati dintre cei care au criticat calitatea derapajului sunt in stare sa il faca ei mai bine :rolleyes2

bravo lui , are cu ce ! :D

V`a dat peste nas, gata ! :))) .. ON: Cred ca fiecare dintre noi, daca am fi avut asa masina am fi fost curiosi cum se comporta intr`un drift sau daca reusim sa facem asa ceva cu ea .. Uite ca omu` a aflat inaintea noastra ! :sad:

fashionboy 23-06-09 22:33

idem FORD V6

aleXpeed 23-06-09 23:13

Mi-ar fi placut sa fiu si eu un "tampit care nu are ce face cu banii" sa ma dau cu un Rolls dintr-ala. Sunt foarte sigur ca daca fiecare dintre voi ar avea bani sa aiba in posesie si sa intretina masini scumpe s-ar da cu ele toata ziua si li s-ar rupe daca le-ar lovi atata timp cat banii vorbesc.

Big_Slim 23-06-09 23:58

niste tarani

Co5m1n eXtreme 24-06-09 00:02

Nu imi place cum se da :)) mai frumos face un FXX

mario_eddy 24-06-09 00:04

isi permite omu

JoNeL 24-06-09 00:22

offf.... daca era prin vreo parcare din romania ...sigur era huiduit sau chiar scuipat ... cum sa faci asa . ceva macar dak stia sa faca drift ...

All times are GMT +2. The time now is 01:47.

- Copyright 2026 4Tuning