![]() |
Re: SECRETELE INTERZISE ALE PĂMĀNTULUI !!!
Quote:
Nu neaparat astept sa se schimbe, cel putin am constiinta impacata ca am incercat sa-l "ajut". Nu ai cum sa schimbi toata lumea de unul singur, ar trebuie sa existe minimul de dorinta de schimbare si din partea celorlalti. Quote:
Din pacate nu putem o mana de oameni sa schimbam mentalitatea a 7 miliarde de persoane, dar asta nu inseamna ca trebuie sa folosim asta ca o scuza si sa fim indiferenti fata de ceilalti. Parerea mea. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
10 minute traite cu rost ...
|
scrisoarea asta e buna, te pune pe ganduri pe mine cel putin m-a pus. am sa o fac cunoscuta cat nai multor persoane.
doar chestia aia cu "francezii invata" nu este adevaratam frabcezii nu au cultura generala DE LOC va spun asta pentru k traesc printre ei. |
Quote:
Scrisoarea aia am citit-o si eu acum cateva saptamani sau chiar mai mult daca nu ma inshel , numai stiu unde , parca pe youtube am vazut -o , si intradevar am fost si eu una care a ramas pe ganduri sa zic asa :???: |
Quote:
|
Quote:
Si sa mai zic asa ceva in mare ...despre frantuzoaice mai bine zis ...sunt foarte ale dracu cel putin asa mi-au lasat mie impresia :shock: unde ma duceam nu stiu sunt cam reci asa nu sunt dragute sau mai stiu eu ce ...:rolleyes2 |
sor'mea facea multe excursii in franta si aducea frantuzoaice acasa in gazda.. sa vezi fericire pe mine la inceput..pana am descoperit cat de ale dracu pot fi ! niste scorpii
|
Quote:
|
Quote:
A mai incercat "UNUL" sa schimbe toata omenirea si a "sfarsit" prin a fi crucificat.....:) Nu ai cum sa schimbi pe toata lumea si sincer..nici nu cred ca ar fi bine.. Creatorul nostru si-a dorit sa fim diferiti,unici in felul nostru...sa ne alegem singuri drumul pe care il urmam,nu si-a dorit 6-7 milarde de clone,ne-a oferit libertate.....in ce mod o exploatam....ramane de vazut,iar consecintele o sa fie pe masura faptelor ....legat de 2012....nu cred ca este prea relevanta fixarea unei date,..despre care sa spunem ca este "momentul de cotitura" al umanitatii. Suferim schimbari/transformari zi de zi,de care suntem sau nu constienti....."schimbarea" se face din mers...nu avem nevoie de "un 2012" |
|
crede si nu cerceta :|
|
Quote:
fara suparare, dar atitudinea asta cam absolutista si de atotcunoscator te cam compromite...iar sa spui: "asa mi s-a luat,de oameni... ca n-ai cu cine... incat,ma linisteste gandul ca eu stiu ce stiu. m-ar interesa de restul,cand ar fi reciproc,insa.. din pacate,chiar sunt prea multi prosti,prea multi, n-ai cum sa le vorbesti lor de chestiile astea tot la prostiile lor raman.." .... imi pare rau, dai in domeniul penibilului..deocamdata din ce iti spune profilul esti inca un copil de 20 de ani (ca si mine de altfel) si indiferent ce ai fi citit si cat te ai fi documentat, sa ii faci prosti pe toti care nu accepta teoria ta atat de plauzibila de imi vine sa ma tavalesc pe jos de ras e putin rusinos.. am motive sa cred ca nu o sa apuc sfarsitu lu 2012, dar as fi tare curios sa vad miracolul, separatia celor destepti de prosti sau schimbarea polilor, orice o fi sa se intample atunci.. si sa vedem atunci dupa marele fas ce ne mai spui, de unde "stiai ce stiai", sau mai simplu, "ce stiai"... eventual in acelasi topic.. |
@adihno: dai dovada de imaturitate. In loc sa vii cu o informatie folositoare, preferi sa te legi e postul cuiva, doar ca nu iti convine tie. E pacat pentru ca se poate isca o cearta si poate degenereaza in inchiderea topicului
|
1 Attachment(s)
nu e frumos,vedeti cum a inceput cearta,de ce trebuie sa ne legam unul de celalat,in loc sa contribuim si macar pe topicu asta sa colaboram,sa vedem ce amuzant o sa vi se mai para daca o sa ne tina o rasa mai superioara,cu capusoru in jos,ca pe niste "matzi cacacioshi".:lol: Acum lasand gluma la o parte,am sa pun un colaj politic,facut de PeterRadu.Un om mai mult decat deosebit.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:49. |
- Copyright 2026 4Tuning