![]() |
Re: Agresat fizic in trafic de posesorul auto B-95-VNJ
nu mai bine trageti voi aer in piept si stati cuminti in masina?si la chestia cu pistolul, poate are si el, si mai are si mobil sa-ti bage doua boabe in mufa, ca doar ai scos pistolul...
|
...
discutia deviaza un pic, si am nevoie de ajutorul vostru...
am fost implicat intr-o situatie in care nu as fi vrut sa ma aflu, vina nu a fost numai a mea ci si a altei persoane si acum sunt amenintat cu moartea... imi este teama ca daca ma duc la politie nu o sa rezolve nimic.. am mai vazut cazuri asemanatoare si nu s-au terminat bine pentru cel ce este doar jumatate vinovat si doreste sa rezolve neintelegerile... eu unul mi-am cerut scuze, si nu vreau sa mai am vreodata de a face in viata mea cu astfel de persoane carora viata umana nu inseamna nimic. Maine trebuie sa infrunt aceasta persoana si nu stiu ce sa fac. eu nefiind o persoana violenta chiar nu stiu ce voi face... |
Sunt p-aici concitadini d-ai tai care cica's buni in lupta, asa le-a spus lor cineva...au batut multi oameni pana acum si de multe ori a fost nevoie de smurd cica...sa salveze victimele din ghearele dansilor...:lol: ..Nu vor sa te ajute?...sau n-ai auzit de ei p-acolo?...:lol:
Acuma' trecand peste glumele cu papagali care se uita prea mult in oglinda si care au batut la viata lor un nevinovat care nici macar nu a schitat a se feri si inca doua covoare,....Cred ca trebuie musai sa-l infrunti,insa evident ca nu in cadru privat,si nici intr-un birou din circa (probabil are relatii acolo)...discuti cu el in prezenta militienilor si a mai multor persoane. Poate fi si in vreo parcare aglomerata,intai montezi stabil o camera video si cu un convertor wide in masina ta si faci tot posibilul sa porti"discutia" NUMAI in raza ei...daca incerca sa te bage in vreo masina si sa plece cu tine,ripostezi cat de puternic poti,fara a-i lovi.Invata si exerseaza in seara asta,cum iesi eficient din priza pe brat(cum te iau militienii),cea pe incheietura si altele comune.Le gasesti pe net;). Incerca sa ai martori(filmarea este excelenta-chiar daca nu pt instanta,ci pt MEDIA) la orice,insa NU cu respectivul si doar 1-2 militieni intr-o camera...chiar daca iti iei un cap in gura si vreo cativa pumni,n-a murit nimeni din asta...iar la final,el se va milogi de tine sa-i dai cati pumni vrei tu...:lol: Succes PS: cu moartea...stai linistit ca nu esti atat de important iar suma nu-i asa mare incat sa te omoare cineva...altfel decat poate involuntar...e prea complicat si de obicei cine ameninta,nu va face acel lucru...in NICI un caz cine te ameninta cu moartea,NICI macar nu te va agresa foarte tare,daramite sa te trimita in lumea celor cu principii si caracter;). Daca ai sa dai bani si te-ai dat disparut...(ca nu ai dat detalii) ..iti recomand sa iei cu imprumut si sa-i returnezi...cei care fac d-astea nu-s apreciati de nimeni si mai devreme sau mai tarziu,se gaseste vreun nebun pe pe masura miseliei lor,sa-i aseze la canal..in rate...:lol: |
problema s-a rezolvat pe cale amiabila si sper ca sa nu ma mai incurc vreodata in asemenea lucruri. atat am avut de spus.
|
am 3 luni parintii mei au ocolit 2 canale in spate la piata delfinului , si au intrat p contrasens ... din fata au venit un astra alb persoana din dreapta s-a dat jos a inceput sa injure sa dea cu pumnii in masina .... tata s-a dat jos sa vb cu omu sa-i explice dar retardu a scos o sticla de bere si a inceput sa il ameninte ... mama s-a dat si ea jos sa vada ce se intampla si a trantit-o la pamant ... am primit telefon de la ea ... din baivului pana in spate la piata am facut 3 minute ... si politia in acelasi timp ... agresorii au scapat doar cu un avertisment din partea politiei ...
dupa 30 minute se stat in fata la sectia 9 am aflat adresa ... maica domnului nr .... a doua seara opelul a primit 2 sticle ( una cu lichid de frana , a 2 acid de baterie ) ... in prezent nu am mai vazut masina p acolo ... militia romana ... " siguranta si incredere " ... yeah right ... ala loveste o femeie si scapa doar cu avertisment ... |
Quote:
ps: zii si mie cum ai aflat adresa...astia de la sectia 9 is cam jegosi si nu cred ca se baga |
Traiasca ZAPP-ul asa as face si eu cu smecherii astia care ti blocheaza calea as intra direct in ei si as suna la politie blocat in masina daca vad ca nu l dovedesc parte in parte.
Apoi sa vad eu ce declaratie da el la politie (ca ma urmarit sa ma invineteasca si de aia a tras masina in fata mea). Am auzit o faza de unu cu tico care se plimba cu gagica linistit si la fel s au pus unii in fata lui asta sa blocat in masina a bagat 1 a si cu viteza sa infipt in ei, oamenii au inebunit si au inceput sa dea cu pumnii in maisna intre timp au venit si alti prieteni pana sa ajunga politia si ia pus masina in spate sa l blocheze de tot, ce credeti ca a facut soferul(marsariere bagat picioru in ea si apoi infipt in masina care l blocase din spate). Sa l vad eu pe ala care data viitoare ii mai arde de blocat masini daca va da peste unu care i face asa. Am casco nu ma intereseaza intru in el si i bulesc masina. Nu cu viteza mare sa ma ranesc asa cat sa i para rau pt ca sa pus in calea mea. |
Eu ieri am fost lovit intentionat de posesoare autoturismului B 06 MTU (Mitsubishi de teren) pentru ca am depasit-o pe linia de tramvai si am incetinit la semafor, nevrand sa trec pe galben.
S-a pus pe claxonat ca o dementa... am ridicat mana si i-am aratat ca se facuse deja rosu pana sa opresc masina... A continuat sa claxoneze ca o dementa... am facut semn din mana, ceva in genul: "esti handicapata?". A raspuns afirmativ, bagand in treapta 1, apasand acceleratia lovindu-ma in spate. Am blocat-o 15 minute, in cele din urma a lasat-o un tembel sa plece si a fugit de la locul "incidentului". Masina mea nu are nicio avarie, absolut niciuna... politia m-ar trimite la plimbare daca m-as duce sa declar accidentul. Intrebarea e: imi poate oferi si mie cineva detalii despre acest numar de inmatriculare? Adresa, posesor, etc? Multumesc anticipat. |
tati nu cred ca se poate
eu special pentru cazurile acestea stau cu aparatul foto langa mine de fiecare data cand ma urc la volan, si fac poze sau poze si film asa ca Gabutzule... sorry ah si cine poate sa iti dea informatia nu o sa o faca pentru simplul motiv ca nu vrea sa zboare de la munca... sau sa se desconspire, in cazul in care el crede ca nu stie deja toata lume de prezenta lui printre noi (de politai ""sub acoperire"" ma refer) |
Quote:
si eu am patit aseara o faza idioata cu o masina de teren care ma tot flash-uia pentru ca mergeam cu 40 km/h pe o strada plina de gropi. daca omul are masina de teren are impresia ca toti pot sa mearga cu 90 km/h prin toate gropile. daca tot era muiere, cel mai bine era sa te fi dat jos din masina si sa-i zici arzi cateva in masina, daca tot era cu gura mare sau sa cauti un martor. imi pare rau gabita... |
Quote:
~Nautilus |
Am fost, am declarat.. politistul m-a intrebat de ce vreau sa continui cu "procesul" asta...
La care i-am raspuns cat se poate de politicos: "Daca ea n-a putut sa isi stapaneasca nervii ca i-am facut un semn ca e dusa cu polonicu'... ce o sa faca? O sa calce pietonul care se misca mai greu la semafor?". Politia a spus ca va demara cercetarea, m-a pus sa dau declaratii ca nu am interese materiale. Martor... s-a gasit: un bun "prieten" de-al meu... taximetrist. Nu vroiam sa ii dau bucati in masina pentru ca vazuse juma' de Dristor toata faza... cap coada. N-aveam chef de procese impotriva mea. ;) Oricum, de dat jos la ea... m-am dat... i-am luat toata familia la rost... si cam atat. |
Calcati-i pe cap pe nenorociti!
Burnout pe capatzanile lor! Puneti-i cu dintii pe bordura si calcati-i pe ceafa! Bateti-i cu bata de baseball pana obositi si pana nu le mai ramane nici sange de analize. Astia sunt cocalarii din trafic cu care ne intalnim zi de zi si care ne fac de ras in toata lumea. Jegosi spurcatzi! |
De ce nu aplicati si voi metoda brazilienilor? E mai simpla :D
FLAME THROWER īn sau sub praguri. Vine unul la tine la masina si face pe nebunul, o simpla apasare de buton si ia-i tras grisinele la grill de sta vreo 3 luni īn spital. Cel putin sti o treaba si te-ai scapat de el pt. cīteva luni. Īn afara de asta, la-i īnsemnat pe viata de-i piere chieful sa mai agreseze pe careva īn trafic. :D :D :D |
daca te atingi personaf de el sau de masina lui, fara sa se poata dovedi fizic ca masina ta sau tu personal ai fost sifonat primul, rezulta CAZ PENAL fara sanse de scapare (doar daca nu are martori)
eu unu am patit-o cu unu cu un oltcit, si noroc ca si-a retras omu acuzatiile ca altfel era grav rau avea omu 5 martori, si un gabor la 50m de locul faptei (fosta banca a religiilor de la unirii) eu m-am dat jos din masina si am incercat sa il dau jos si pe el sa ii iau cheile sa i le arunc si cu toate ca omul in declaratie a redat foarte adevarat toate faptele comise de el, neacordare de prioritate, schimbarea benzii fara asigurare, incadrare necorespunzatoare... ma jenase de 5 ori in trafic pana nu am mai rezistat, si atunci cand omu (purtator de mamaliga) s-a incuiat in masina la semafor la fantani, am tras de usa si am vrut sa ii sparg geamul, nici nu mai stiu ce am vrut sa fac, certeste ca a trebuit sa ii repat oltcitul ca sa isi retraga plangerea, si m-a costat acu 4 ani 280E usa noua (indoita grav cu genunchiul), ornamente cromate (chedere), oblinda noua, si revopsit 1/2 masina, caci nu iesise culoarea.. asa ca stati flex si nu va luati de ei garcea m-a sunat prima oara si m-a chemat la circa, si mi-a aratat cele 8 pagini de la raportul lui, si cica tremura ca un sobolan cand le scrisese ala, DAR avea martori.. si mi-a zis ca retrage tot daca ii repar masina, si mai era si buba ca fratsu lu ala pe care il lovisem era un mare avocat in buc... |
| All times are GMT +2. The time now is 12:37. |
- Copyright 2026 4Tuning