![]() |
Re: Cei mai sexy burlaci in 2009
Imi place cat de cat cum arata ultimul cu za lion ...dar in rest ...daca alea-s bucatele bune.....:)) si nu ma refer deloc la corp deci sa nu se inteleaga gresit ( eu ma refer la fata acum ) la corp da , sut mai multi care arata bine , da eu intai ma uit la moaca :))
|
Am nevoie de cineva care sa confirme sau sa infirme parerea mea, neaparat fata. Este ca Ashton Kutcher e perfect pt fetiscane de 16 ani iar Orlando Bloom is a women trapped in a man's body ?
|
Quote:
|
Quote:
orlando bloom - mi se pare un bărbat plin de senzualitate |
Eu...vreau sa va spun ca nici in 2010 nu va puteti baza pe mine pentru topuri,sunt tot insurat!Vote Aleks!!!
|
1 Attachment(s)
Cred ca la fete le sta bine cu paru lung in mare parte, nu la barbati
PS: dar de Wentworth Miller ce spuneti? |
Dap , arata bine si imi place si cum joaca ...
|
pacat ca e homo nu? :))
|
Quote:
|
Quote:
Mai ales cu un gheu. |
Quote:
Pentru ca topicul se numeste " Cei mai sexy burlaci " nu " Cele mai sexy femei " de aceea a pus poze cu barbati ;) |
1 Attachment(s)
este Gheu? nu stiu ce sa spun, am tot cautat despre el si am aflat ca prietenul lui se numeste Amie Brice.
He have tits, ups she is a woman, my mistake |
Stai mai calm , nu este nevoie sa demonstrezi acuma :)
|
Si bote o are pe Bianca nu? Chiar fac prostii in padure. :)
|
1 Attachment(s)
Eu nu stau acum sa scriu de Botezatu , din mai multe cauze :) , tot ce pot spune ca este un om de treaba , si ca deobicei , revistele mondene si toti mancatorii astia de ca&*t scot tot felu de vorbe proaste , si acum sa nu spunem domne o are pe Bianca ca sa nu se mai spuna de el ca este gay , hai frate sa fim seriosi , ce tot se baga toata lumea in viata fiecaruia ? Mai bine ne-am uita la noi cum sa ne facem ordine in viata nu sa comentam atata de altii ca asa sunt oamenii , de altii sunt AS la comentarii dar cand e vorba de ei , Doamne Fereste ...cum eu ? Usa de biserica ....hai sa o lasam asa ....:)
On -> Shane West din A Walk To Remember ...mi-a placut tipu cum joaca si rebel si cuminte intr-un fel :) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:09. |
- Copyright 2026 4Tuning