Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Dodge Charger in dotarea NYPD (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/12956-dodge-charger-dotarea-nypd.html)

florin_cars 20-02-06 15:41

da..si cu, Cooper, imi dau seama cu cine se puneau..cu hotii pe bicle :lol: :oops:

deci..e detsul de adevarata treaba asta cu Chargerele :twisted:
iti dai seama..ce pret ieftin au 22.xxx $ :shock: :shock: :P
pai sa trimita si aici..cateva..cu certificat Eur 1 :lol: :lol: :lol:

fishbone 20-02-06 20:04

Aceste masini nervoase intra in dotarea State Troopers, unde e nevoie de masina nervoasa sa alergi pe autostrazile intinse. Fiti siguri ca nu or sa bage aceste Chargere pe toate strazile si pe patrulele lor normale. In Nebraska stiu ca State Troopers se plimba in Camaro-uri SS si alte astfel de \"jucarii\". Chiar daca nu ai facut nimic, cand ii vezi in retrovizorie nu prea ti-e totuna.
Facea cineva glume cum ca portbagajul este transformat in rezervor. Heh, de-ai sti cat de adevarat e asta. Masinile au in spate rezervoare de gaz butan daca bine-mi aduc aminte cu conversie si adaptare la liniile normale de benzina. Astfel, intr-o situatie de urmarire i se termina carburantul agresorului de 3 ori pana sa trebuiasca o astfel de masina de patrula sa-si faca plinul. Ele sunt capabile sa traverseze state intregi fara nici o oprire la pompa.

///V8/// 10-08-06 22:38

Re: Dodge Charger in dotarea NYPD

din semptembrie incep colegiu, programu... POLICE FOUNDATIONS:D sper sa le bage si in canada in 2 3 ani

59AFA 11-08-06 09:03

daca ar avea si politia romana asa masini as vrea sa fiu arestat in fiecare seara...:lol:

Nautilus 11-08-06 09:48

Quote:

Originally Posted by 59AFA
daca ar avea si politia romana asa masini as vrea sa fiu arestat in fiecare seara...:lol:

Si sa te inhate o politista blonda, sa te lege cu catusele, sa-ti traga cateva bastoane la fund... si ce urmeaza iti poti imagina :lol: cred ca ai gresit topicul

~Nautilus

Slim29 11-08-06 17:02

au mierlito akum racerii de akolo..adio curse ilegale la ei :))

dexter_20 11-08-06 20:23

Cand am citit titlul acestui thread mi-a venit in minte faza di Tokyo Drift cand Acea Mazda RX7 trece in viteza pe langa masina de politie si aia nici nu fac vreun gest macar pt ca nu se pot lua dupa el. In cazul de fata scena nu cred ca ar mai fi posibila avand in vedere ca Dodge Charger e o masina cu destui muschi.

Nautilus 11-08-06 21:12

Quote:

Originally Posted by dexter_20
Cand am citit titlul acestui thread mi-a venit in minte faza di Tokyo Drift cand Acea Mazda RX7 trece in viteza pe langa masina de politie si aia nici nu fac vreun gest macar pt ca nu se pot lua dupa el. In cazul de fata scena nu cred ca ar mai fi posibila avand in vedere ca Dodge Charger e o masina cu destui muschi.

Le dorim succes in competitiile cu Toyota Supra sau cu EVO VIII tunate :p balenele astea ucigase au fost cumparate in alte scopuri decat sa fugareasca participantii la o cursa ilegala, altfel faceau si ei ca italienii cu Ferrari si Lamborghini la carabinieri, sau ca olandezii cu Porsche

~Nautilus

All times are GMT +2. The time now is 11:50.

- Copyright 2026 4Tuning