![]() |
Re: Achizitie auto second hand - max 6000 euro
Si eu as opta pentru Opel Astra , si aici cred , trebuie sa ai si noroc cum ziceti voi .... dar acum sa nu luam intr-o lumina proasta toata gama ...
|
Mi s-a oferit ocazia sa iau un opel vectra din decembrie 2003 cu 6500 negociabil. motor de 1.6 arata bine ca am vazut pozele. Acum de mers o sa vad cum merge cand o sa merg sa ma intalnesc cu omu'.
Ce parere aveti? |
Quote:
|
delgados: nu lua vectra. sub nici o forma. in afara de spatiu nu are altceva de oferit. mei bine mai cauti in banii aia altceva. poate gasesti un mondeo mk3 tot la banii aia sau un passat din 2003 2004.
Dolb: eu zic sa te bagi pe audi A4. isi merita banii aia pana in 200 000km. |
stiu dark..e oferta buna, insa ma sperie motorul de 2.0 benzina , la consum !
|
ia diesel atunci. ala de 1.9 trage f bine. tot 130 cp are
|
Revin cu cateva impresii dupa cateva zile de cand nu am mai scris...am fost sa vad doua opeluri astra H(1,7 CDTI unu de 80 CP si unu de 101 CP ambele din 2005 bucuresti si braila).Erau tepe normal. Erau facute foarte bine astfel incat un ochi nepriceput sa nu isi dea seama. Si nu zic ca eu sunt priceput dar am fost cu niste baieti care se pricep mai bine. Bine la 6000 de euro am observat ca nu gasesti un opel astra H bun. Asa ca deocamdata nu am reusit sa imi iau o masinuta:(. Poate mai strang bani si imi gasesc unul bun. Sau poate ma orientez si catre altceva. Am asit si un peugeot 307 1.6 HDI arata f bine(ramane sa il vad).dar deocamdata nu stiu prea multe despre acest model, mi-ar place sa stiu mai multe de la cei care au acest model.
In rest la banii astia gasesc multe renault-uri megane, multe fiesta, seat-uri. P.S.: pls mai scrieti-mi pareri, ca sunt foarte nehotarat (poate si descurajat de cele doua esecuri) |
ce aveau astrele alea?
|
daca mai pui bani..o iei pe a mea !
|
tu tiai luat audi? sau schimbi G5 cu G4? dece vrei sa vinzi masina?
|
golfu il vand ca vreau alta masina, iar partea a doua cu audi / g4 e pt tata! ca el si-a vandut-o si vrea sa isi ia una ieftina.
|
Uite cum sta treaba: in familia mea au existat multe masini precum si Peugeoturi.Am avut si golf 4 chiar si stiu ce inseamna sa ai un TDI. Sincer eu pledez pentru 307 pentru ca imi plac, motoare mult mai tehnologizate decat TDI, au FAP ,mult mai incapatoare decat Golg 4 si o pozitie de condus excelenta precum si vizibilatate.Intretinerea nu mi se pare extraordinare de scumpa cum zic ceilalti de pe aici. Pot arunca si eu noroi in celelalte marci cu pareri de la prieteni mecanici si altii useri atotstiutori. Ceea ce as alege eu la banii tai ar fi 307 1.6 HDI foarte bun, economic cu 110 cp nici nu iti trebuie mai mult.
|
Salut
Eu unul fan VW fiind ti-as recomanda o Bora 1.9 tdi 90CP careia i-ai putea face si o resoftare si vei ajunge pa la 120 CP. De ce Bora ? 1.Pt ca motoarele VW sunt f fiabile si sunt usor de intretinut. 2.Bora iti ofera confortul necesar si portbagaj suficient 3.Este o masina care arata bine si se potriveste atat ca masina de oras cat si de plecari din oras Bafta |
Quote:
P.S.:mai astept pareri. 10x |
Mai spuneti-mi si mie mai multe daca aveti idee despre renault megane 1.5 dci, zic asta pentru ca am gasit 2 chiar frumoase si dotari multe la 5600 - 5700 (2004). Dar mai importanta este partea tehnica...:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:01. |
- Copyright 2026 4Tuning