![]() |
Re: Range Rover Convertible by NCE
Quote:
Daca mie-mi place o masina anume dar care nu exista īn versiune decapotabila pe piata, de ce sa n-o transform dupa placerea mea? Cine-mi interzice ? Īn fond sīnt banii mei pe care ia-m dat pe ea si cu banii mei (bunul meu) fac ce vreau. (Chiestie de TOLERANTA) ;) |
Quote:
Daca clientela cerea un Range cabrio, fii sigur ca exita pana acum. Dar cum ai zis, e treaba ta ce faci cu masina proprietate persoanala si cat esti dispus sa investesti ca sa o strici ;) |
Quote:
Fabricile ce produc masini īn masa nu tin cont de MINI CLIENTELA ce are dorinte speciale. Pt. asta exista alte firme ce fac modificarile / productia necesara ca īn cazul de fata a acestui Rover. Ca exemplu, iarasi GM si iarasi PONTIAC FIREBIRD / CHEVROLET CAMARO: GM n-a produs ĪN VECI Pontiac Firebird sau Camaro IROC 28 Decapotabil. Toate care exista sīnt facute de firme specializate īn domeniu la cererea posesorului / clientului exact asa ca īn cazul Rover-ului. |
Re: Range Rover Convertible by NEC
Quote:
|
Cam uratel,e adevarat ca e ceva diferit dar nui sta bine decapotabil unui LR
|
urata rau
|
Nu e cine stie ce dar merge ...e de teren , interior super , confort 10
|
un range rover nu merita asa ceva! range rover este o masina care impune respect si nu merita stricat in halul asta
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:04. |
- Copyright 2026 4Tuning