![]() |
Re: Renault Clio RS se ia la trāntă cu Ford Focus RS
Quote:
|
ce antipatica imi este mie firma reno..
|
O comparatie asemanatoare cu cea de mai sus (Clio RS - Focus RS) puteti vedea aici - https://www.youtube.com/watch?v=ZZL8uPemi3k&feature=fvsr (Focus RS - Nissan GtR) sau aici - https://www.youtube.com/watch?v=QS8wT6nCOyo (Focus RS - Evo X) . De abia in acest ultim filmulet se vede diferenta dintre FWD si AWD, asta, bineinteles, pe circuit :)
|
se vede frumos... se tine bine dupa focut tinand cont de faptul ca sunt 100cp diferenta... mai e si diferenta de greutate, dar se tinea chiar bine... oricum... dupa cum se auzea renault, cred ca putea si mai mult... parerea mea...
|
Quote:
|
foarte tade Clio-ul mi-as dorii asa ceva :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
marfa focusu....dar prea scump....
|
AMBELE SUNT UPER MARFA
|
superb renaultul cu jante negre si culoare tipatoare. amandoua defapt sunt bestiale.
|
Eu am senzatia ca fousul mergea lejer,parca mergea la cumparaturi(cu exceptia curbei cand se ridica o roata). Daca ar fi filmat din focus si ar fi prezentat focusul sigur nu se mai vedea clioul in spate, dar asta e trebuie sa faca si ei o emisiune.
Focusul arata bestial! Iar Clio era mult mult mut mai frumos modelul vechi. |
Deci super incantat de Reno chiar se tinea bine pe curbe dupa Focus. Daca o masina care are in +100hp si nu poate sa faca mare lucru pe un circuit in fata unui Clio plus ca e si mai scump pentr asta FOCUS RS are un mare - de la mine.
|
Jos palaria pt Renault Clio RS. Dar mai bine nu ii faceau facelift. Oricum, in test nu se precizeaza cine era la volan si cat de experimentat era. Oricum nu as da Ford RS-ul (regele hothatchurilor fwd) pe Clio RS, doar in urma unui filmuletz irelevant. Oricum si Renault sunt f. buni, fara indoiala, la capitolul hothatch-uri.
|
cu siguranta e foarte bun clioul, dar dupa cum zice si rotunjoru la final, nu s-ar tine dupa focus daca ar si merge pe bune cu el...mi-e greu sa cred ca e o diferenta asa uriasa intre distantele de franare, se vede in cateva secvente cum ala cu focusu franeaza cu mult inainte de fi nevoit si clioul se lipeste imediat...pe curbe mi se par egale(nu e rau daca se ridica roata in aer, inseamna doar ca restu 3 au destula aderenta cat sa nu alunece)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:32. |
- Copyright 2026 4Tuning