![]() |
Re: my dacia 1977
Abia astept sa vad ce spoilere si praguri ti-ai tras la masina aia. Abia acum incepi sa intri in customizing, ca de tuning nu incape vorba.
Spor la treaba si eventual da-mi un PM si spune-mi si mie unde ti-ai comandat spoilere si praguri. Mersi. |
pai o sa pun poze ca maine imi ajung spolerele de la buc..
|
groaznic
ai distrus o masina :( castigai mai mult respect daca incercai s-o aduci la viata folosind cat mai multe piese pentru 1300 ala clasic nu struto-camilele astea nasoale noi :( |
1 Attachment(s)
:D uitati-va ce dacie se poate face daca pui pasiune si ceva bani
|
Quote:
|
s-a umplut forumu de copii si tarani ...ar fii bine sa se impuna o limita de varsta si cultura generala !
|
ii deajaba masina.O dacie ca oricare alta. Pt mine e cam penala, iar asa zisa''priza de aer'' de unde ai luat-o de la dacia papuc sau pick-up??????? :))
|
Si tu il pui sa o faca perlat pe batrinica mah.Pai omu' a plecat de la un tuning de rahat asa cum o prezinta e la inceput si acum vrei alb perlat!!!!!Sti dacia dedicati?Cauta culori care sa le asortezi in genul ala dar nu metalizate,ci mate. ;);)
|
Quote:
Ltd, ai reusit ceva? Ca eu nu am vazut nici o poza inca... si sunt nerabdator. Iti dai seama ca si la mine urmeaza cam aceeasi etapa peste vreo 2-3 luni cand se mai aduna banuti la buget; momentan am investit ceva in motor, nu cine-stie-ce, dar banii s-au dus, ca, deh, am iesit din iarna si... ma rog, unele reparatii erau necesare. Da un PM sa vad si eu ce ai facut, omule |
sal in fine ma nu imi mai bat capu cu posturile voastre da miau venit spoilerele a mdat jos priza de aer desenele manerele la usi cu unele noi si mai ramane niste retusuri de facut problema care ma tine pe loc e plasa nuo gasesc cum vreau eu sa ma k*k in ea si nre st o sa iasa dragut si in pluc ca acuma mai am si un logan ambition new! :D dar tot la masina mea din 77 rman CE nebun :D am o palcere mai mare sa o conduc pasta veche SIMTI CA O CONDUCI nu tu servo nu aer nu geamuri nu airbag nu aer dar da satisfactii si inca ceva nu mia faceti postur idalea ca sa va creasca STAGE_U nam cam ca faceam poze poate reusaesc sa fac rost de unu!
|
1 Attachment(s)
si da!! asha a iesit masina mea exact acealsi spoiler mai putin farurile pentru ca nu am vrut sa sudez tabla la faruri era ceva aiurea!
|
1 Attachment(s)
fosta mea dacie din 1993.
e facuta pe calculator, dar imi place, ai putea sa faci ceva asemanator. |
lol pai voi nu intelegeti ca priza duce la un filtru nesatul la cati cai are masina, iar flacarile sunt pentru pompieri sa fie tot timpul pregatiti, pentru ca aceasta masina "ARDE" asfaltul !
|
Quote:
|
se pare ca o sa iasa misto
inca o opera de arta facuta dintr-o batranica bravo baietzi. io inca imi strang bani. din pacate nu prea se strang ca merg multcu maisnai si investesc in benzina si in reparatzii din cauza gropilor si a altor factori |
| All times are GMT +2. The time now is 14:56. |
- Copyright 2026 4Tuning