![]() |
Re: Batranica mea - Dacia 1310
5 Attachment(s)
am revenit cu pozele promise:wave:
ce parere aveti? |
daca i-ai pune barele originale, ar arata mai bine.
|
Foarte îngrijită maşina!
Are dreptate Andy... cu barele originale ar arăta super... |
cu parere de rau spun ca le-am aruncat pt ca erau nasolite strambe ....:sad:
si nu prea am stat pe ganduri cand le-am cumparat pe astea de plastic am zis ca da mai bine |
Păcat!...
Vezi poate găseşti pe la dezmembrări, defapt găseşti sigur şi nici nu sunt scumpe. Fă-i ceva la arcurile de pe faţă că stă prea lăsată de spate şi prea ridicată de bot!... |
Quote:
|
in legatura cu arcurile am fost la un nene si i-am zis ca vreau sa o las mai de bot sa mai tai o spira din arcuri de fata si mi-a zis sa o las asa ca e pozitia ei ideala si se pot strica amortizoare etc
nenea s-a oferit sa o mai ridicam de spate dar nu vreau eu acu nu stiu ce sa zic:ballbounc ce arcuri s-ar potrivi sa o las mai jos ca sa nu mai tai din cele de pe masina ? |
salut..mai taie o spira (pe spate) si doua sau doua jumate (pe fata) o sa pun o poza cum o sa arate asa.
|
daca ai putea sa renunti la stopurile de pe aripile fata spate ar fi belea,nar mai aratao asa invechita,si sigla nichelata din grila nu are ce cauta pe acolo.nu are nimica daca tai din arcurile care le ai acum pe fata.bafta
|
nu vinzi jantele?:d
|
Quote:
|
in legatura cu semnalele se numesc lukasuri si asa a fost cand am cumparat-o si vor ramane pt ca imi plac si sunt si functionale
despre emblema de pe grila fata o dau jos ca nici mie nu imi mai place iar in legatura cu arcurile fata daca le scurtez cica se duc amortizoarele care si asa nu cred ca mai duc mult sunt cam moi ps razvanell cam cat mi-ai da tu pe ele poate cine stie imi faci vreo oferta buna ? o am si pe a 5 -ea dar e cam sifonata dar un meserias o scoate |
Amortizoarele poti sa le intaresti din ce stiu eu.Oricum trebuie sa faci ceva sa o mai lasi putin de bot.
Scapa de lucasuri chiar daca iti plac , nu arata deloc bine pe masina. Barile originale punele la loc , vopsest cu negru mat grila de la faruri. Da jos plasticul ala negru de sub stergatoare. Daca faci toate astea , cu jantele care le ai , o sa ai o batranica foarte frumoasa :) |
salut shantzu ms pt stiker inca o data si pt sfaturi de amortizoare am auzit ca ar trebui intarite dar nu stiu pe nimeni sa se ocupe cu asa ceva
sti tu?iar cu lucasurile e cam naspa ca daca le dau jos raman niste gauri |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:10. |
- Copyright 2026 4Tuning