![]() |
Re: Cielo - PH 10 BZN
si kt te-a costat kit-ul?d unde l-ai luat?
|
de la un baiat tot din ploesti...skama...450 ron cu tot cu instalare..si garantie..e de treaba baiatu si aduce lucruri bunicele..nu ca cele de pe 23 august de la noi(de alea TYPER):))
|
4 Attachment(s)
sa mai pun cateva poze gasite prin calculator cu masina..si mai recente si mai vechi....
|
La serban_pc gasesti mai ieftin si cu garantie - xenoane.
Si e din Bucuresti! Ia de 4300 k, am eu si sunt tare multumit pe ploaie, pe ce vrei! |
Quote:
|
7 Attachment(s)
sa pun niste poze "modificate de niste prieteni de ai mei"..mai multi autori mai multe idei....ast sa va dati cu parerea.
|
1 si 3 au iesit grave rau , mai ales botu la a 3a :X love it !!!
|
1,3 si 4 sunt reusite...place..sa o stapanesti sanatos
|
Explica-mi si mie cum ti-ai facut grila.
|
Quote:
1. Dai grila jos de pe masina, folosesti o surubelnita lunga pentru acest lucru, apesi pe clemele protocalii. 2. Desfaci partea neagra de plastic de pe cea cromata folosind surubelnita. 3. Plasa trebuie modelata priun taiere cu foarfeca de taiat tabla. Trebuie sa o pui exact in partea cromata (sa atinga marginile). 4. La partea neagra de plastic ii vei taia nervurile folosind o panza de bonfaier subtire. Iti va ramane practic cadrul nergu de plastic al vechii grile! 5. Acest cadru il vei prinde cu suruburile peste plasa si peste partea cromata. E usor, iti ia maxim 2 ore.! Nu iti trebuie kit, sau silicon sau prostii, numai s aintinzi bine plasa si sa fii atent la detalii. Bafta |
Ms mult Genghis.Khan...
|
eu nu am mai taiat nervurile acelea din grila..am pus plasa peste si nu se vede foarte rau:)
|
1 Attachment(s)
Ceva facut cu gust....cel putin mie imi place foarte mult cum a iesit poza asta...destul de talentat cel care mi-a facut-o.
|
Quote:
|
chiar a iesit beton poza :X
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:06. |
- Copyright 2026 4Tuning