Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Crossover-ul Dacia Sandero Stepway, lansat azi īn Romānia (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/129195-crossover-dacia-sandero-stepway-lansat-romania.html)

Thomas Everywhere 18-06-09 13:51

Re: Crossover-ul Dacia Sandero Stepway, lansat azi īn Romānia

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 2417752)
Sa fim seriosi,scrie undeva ca e 4x4,chiar asa prostii suntem ?
Skoda a fost preluata in 91 de Vw.
Dacia a fost preluata in 99 de Renault,uite unde e Skoda dupa 18 ani sub Vag (foarte sus,masini frumoase,si bune)...Poate asa va fii si Dacia,asta ramane de vazut.Abia in 2002 Renault au inceput sa pompeze bani calumea in uzina (solenza).
De bine de rau cu ajutorul celor de la Renault,s-a mai construit un centru tehnic,uzina mai produce masini inca,oamenii mai au de munca...Eu zic ca suntem pe drumul cel bun.
Thomas Everywhere-Un neamt mai cu $ si pasionat de tuning,a pus pe Logan un motor de 2.0litri 16v...de pe un Clio Rs,doar pentru simplu fapt ca se poate.

Stiu StreetStyle22, l-am vazut si nu ai ce sa zici, am mentionat mai sus ca Renault poate face oricand si la orice ora o masina Dacia care sa ne surprinda, dar daca ei doresc ca Dacia sa ramana un low-cost ieftin fara prea multe de oferit, evident ca Dacia este privita de toti pozitiv. Nu stiu care drumul cel bun al Dacia, daca Skoda deja a ajuns sa coste si 25.000 si se afla Octavia, Superb cu motoare diesel bune masini care deja cand te uiti la ele zici :asta Skoda??" da ce la Dacia nu se putea lucra la fel? ce daca le mai scumpeau , normal cu cat pui pe ea pretu creste, dar macar sti, ma masina asta chiar ofera ceva pentru banii astia, nu Sandero Stepway asta al lor care e plin decat cu plastic pe exterior are nistea arcuri care il face inalt si gata e masina de 10.000 euro, aaa si cu motorizari de tot rasu 70 cp ce sa faci ma cu aia, ca 70 cp ii avea dacia 1310 dreaq prin 2000. Daca nici la anul nu vine cu nimic nou inseamna ca sunt praf si ei si Renault la capitolul masini. Defapt ce sa mai vorbim ca nici Renault nu e vreun super constructor de masini ,are bube in cap cat cuprinde cu calitatea, siguranta, etc. Asta e Dacia noastra, intotdeauna a trebuit sa fie slaba, dar o fac fanii, posesorii ii pun motor puternic sa o poata sa o faca competitiva ca producatorul Dacia n-a fost in stare si inca nu e in Stare.

luvdog 18-06-09 20:39

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 2416499)
As avea ceva de adaugat,s-a vrut de sus de la noi sa se faca o masina de la 0 ?
Daca astia de sus guvernul vroiau industrie automobilistica nu lasau Dacia sa produca pe aceeasi platforma 20 de ani si Oltcitul sa moara.
luvdog-arata-mi la 9000 o masina mai bine motorizata,spatiu mai mare,noua.
Fusion cred ca e concurent direct pentru Sandero inaltat.
Fiat Sedici si Suzuki SX4 sunt cu 1000,2000 mai sus.
Nu cred ca se va vinde in Romania,sa dai 9000 pe un Sandero inaltat e prea mult.
Astept sa o vad cum se comporta la testul elanului,sandero normal a avut probleme la testul elanului pe apa...facem pariuriile de pe acuma ? :D

pai tre sa fi sarit sa dai 9000 de euro pe o "masina" noua:lol:

SnowMan 22-06-09 01:46

Legat de topic: Consumurile sunt reale, pacat insa ca nu au introdus versiunea diesel de 85 cai , este mai economica decat cea de 70 si trage si mult mai bine. probabil o pastreaza pentru a o lansa mai tarziu din motive de marketing. Garda la sol inaltata mi se pare o idee foarte buna pentru drumurile noastre de o calitate indoielnica.

si 2.... o gramada de pustani fara carnet care comenteaza total aiurea... ca motorul nu stiu care e prea mic, ca sandero e varza, ca dacia e praf.... etc etc. Prietenilor, acum 80 ani se alerga cu motoare de 30 cai putere si oamenii reuseau sa prinda peste 100km/h. Aveti cumva nevoie de motoare mari? Va duceti pe circuit cumva si eu nu stiu? a da, uitasem, multi nici nu stiti cat consuma o masina si ce inseamna sa faceti bani pentru a va putea plimba cu ea..... asa ca, visati la motoare mici , mai cuminti, drumuri mai bune, si... nu in ultimul rand.... PERMISE DE CONDUCERE! P.S. pt pustiul care a spus ca au pus arcuri mai inalte.... iti garantez ca nu este numai atat, au umblat la amortizoare, au calculat repartitia maselor cu un centru de greutate mai ridicat, stabilitatea pe viraje cu incarcari diferite, si multe alte lucruri la care nici nu te gandesti poate pentru ca ai vazut si tu o Dacie papuc cu arcuri in foi si iti imaginezi ca asa se ridica garda la sol la orice masina :)

CyberCSX 22-06-09 08:57

Ca sa fiu sincer, masina asta este o veritabila AIUREALA.

Daca vreau asa ceva, iau un Sandero normal, īi pun suspensie RANCHO si am exact acelasi lucru fara sa am 100 kg īn plus. O modificare pe suspensie RANCHO ma costa cel mult 1500 EURO pe cīnd pretul lui asta............

All times are GMT +2. The time now is 02:54.

- Copyright 2026 4Tuning