Re: Crossover-ul Dacia Sandero Stepway, lansat azi īn Romānia
Legat de topic: Consumurile sunt reale, pacat insa ca nu au introdus versiunea diesel de 85 cai , este mai economica decat cea de 70 si trage si mult mai bine. probabil o pastreaza pentru a o lansa mai tarziu din motive de marketing. Garda la sol inaltata mi se pare o idee foarte buna pentru drumurile noastre de o calitate indoielnica.
si 2.... o gramada de pustani fara carnet care comenteaza total aiurea... ca motorul nu stiu care e prea mic, ca sandero e varza, ca dacia e praf.... etc etc. Prietenilor, acum 80 ani se alerga cu motoare de 30 cai putere si oamenii reuseau sa prinda peste 100km/h. Aveti cumva nevoie de motoare mari? Va duceti pe circuit cumva si eu nu stiu? a da, uitasem, multi nici nu stiti cat consuma o masina si ce inseamna sa faceti bani pentru a va putea plimba cu ea..... asa ca, visati la motoare mici , mai cuminti, drumuri mai bune, si... nu in ultimul rand.... PERMISE DE CONDUCERE! P.S. pt pustiul care a spus ca au pus arcuri mai inalte.... iti garantez ca nu este numai atat, au umblat la amortizoare, au calculat repartitia maselor cu un centru de greutate mai ridicat, stabilitatea pe viraje cu incarcari diferite, si multe alte lucruri la care nici nu te gandesti poate pentru ca ai vazut si tu o Dacie papuc cu arcuri in foi si iti imaginezi ca asa se ridica garda la sol la orice masina :)
|