![]() |
Re: poze Lancia Martini
S-o vedem si pe strazi...ca deja suntem cativa cu Integrale...oricum, intai trebuie s-o repar pe a mea si s-o pun bine la punct ca am tot diverse la ea si acum trag tare cu ea s-o fac cat mai repede si la primavara,daca nu mai devreme, facem brigada si iesim cu ele pe strazi, impreuna...abia astept :D
|
Frumoasa masina nu am cuvinte am mers si eu cu una era modelul club italia ...asta se intampla in urma cu 10 ani ....of ce vremuri ce n'as da sa mai fiu o data in ea...si acum inca mai simt senzatia aia care ti-o lasa .... sa o stapanesti sanatos si sa ai noroc la ea ,daca vrei sa ne mai bucuri cu ceva poze sunt bine venite.
|
Quote:
Din pacate viata ma face sa fiu in curand foarte departe de tara, dar cand ma reintorc, Delta Integrale scrie pe mine:) Abia astet si eu.:D |
Fain de tine nici eu nu ma las pana nu imi cumpar una (cel putin) bafta si sa o ai cat mai repede ;)
|
Da si eu imi doresc una Doar ca pretul este foarte piperat :( bine se justifica o asemenea bijuterie merita banutii :D
PT tipul cu Martini in garaj cand o scotzi la o plimbare fa si un filmuletz tare is curios sa o vad in actiune :D |
Sooper!!!
|
Wow Martini in Romania super tare man felicitari si sper sa te vad cu ea pe strada :D
Super caracter daca a achizitionat asa ceva bv man 10 + de la mine :P |
Hehe nu credeam sa vad asa ceva in RO :D super misto masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:48. |
- Copyright 2026 4Tuning