![]() |
Re: Provocari
am zis ca vreau sa te surprind pe tine, nu sa imi sochez restul prietenilor :D
|
astazi (ieri :D ) dupa intalnire stiti ca am avut nishte conturi de inchis cu opelul corsa al lu GSR, 1.2 55kw.
400 m 4 lungimi si la insistentele lui, revansa pe 1000 m 8 lungimi, la pas :D filmuletele au iesit mai mult jocuri de lumini, asa ca va trebui sa ne credeti pe cuvant :d ca il sinucid daca nu recunoaste :D p.s. ca idee, tico 0,8sohc 33 kw :D |
GGD-ule te astept sa deschid sezonul de batut loganuri. Pacat ca nu ai fost aseara pe la polivalenta :D
|
m-ai facut curios... ce zici dany?
|
RSule,cu mine cand o pui,hai ca nu e diferenta mare de la 1,2 la 1,5 =))
|
m-am dat eu cu un 318 si nu ma dau cu tine? daca vrei ramane pe vinerea viitoare...
|
Vinerea viitoare avem ceva mai important de facut,remember?
|
tu esti ma? nu stiam cine e :D nu am uitat my friend, cu tine nu m-as da totusi, dar ne putem juca daca tii neaparat, asa intre grei :D
auzi? azzkiker vine de la golfu ala :D :D :D |
Hai ma ca ai sanse...nu stii ca am un injector infundat...ne dam la defilare sa facem reclama la club....maxin 40km/h...
|
50km/h :P limita de viteza legala ca sa nu fie probleme..... ma bag si eu :)))
|
te las sa te obisnuiesti cu covrigul, dar nu uita ca ai o "restanta"...
|
Daca restanta consta in lichide adu dracu suc de data asta nu mai venii cu bere calda...
|
GGD-ule te provoc la cate linii vrei tu sa vezi cat de tare poate fi umilit un logan de un cielo. Daca nu ma insel parca ziceai ca e caruta cielo ... te astept cu caruta mea sa-i dam bice ;) .
|
Quote:
|
Lasal ma ca e numai gura de el...singura modificare facuta de el e un furtun la motor care sa scoata uleiul care intra la culbutori(copyright dacia 1800 toamna)...tot ce e facut pe masina aia e facut de Vlad...e genul de om pt care fiecare semafor este o liniuta...oricum masina aia nu mai duce mult...la cum arata pe vremea lu Vlad si cum arata acuma...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
- Copyright 2026 4Tuning