![]() |
Re: Chinezii “tunează” un Geely Beauty Leopard
O facatura!
|
AVIZ AMATORILOR si "RACERILOR"...facatura,nefacatura,urata,frumoa sa sau oribila daca ati avea una in curte mama mama ce v-ati mai da cu ea...dar acum suntem eroi si ne place sa comentam mult prea mult...de ce nu lasati voi comentariile acide acasa...si ink ceva...nu poti sa te c*** in gustu omului....
o zi buna. |
romanu sa nu vorbeasca de rau?pai daca el nu are acolo o bericica pe bordura si un logan de 1.4 sau 1.5dci(dizal sa consume putin) si nu critica pe toata lumea. nu se simte bine.
iar 2 fara suparare cei care au facut masina in toate felurile nu au legatura cu acest domeniu, poate doar ca sunt soferi si au masina/masini. nu designeri, nu mecanici, nu proiectanti, nu ingineri, NU NIMIC.PUNCT. |
Mie imi place Cat de cat :) Da oricum prea frumoasa nu e,dar nici jalnica nu mi se pare.MERGE ! ;)
|
masina este chiar bine lucrata,insa singurul lucru care ii strica tot aspectul si o face oribila sunt farurile alea foarte foarte urate
|
Ce hidosenieeeeee!!!
|
cea mai mareeeee porcarieeee!:sad:
|
Nu am Logan, nu beau bere...dar masina asta e cam urata, disproportionata, si nici nu m-as da cu ea, ca nu cred ca e vreo minune de engineering ca sa imi doresc asa ceva, ba chiar poate as ramane cu volanu in mana, are la baza un Geely totusi, si daca mai punem si modificarile facute...cine stie ...
|
Quote:
|
Quote:
|
dragute tare jantele alea asa micute..::D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Chinezii nu numai ca tuneaza dar au si masini care le copie, foarte multe de la rolls royce pana la dacia
un mic exemplu |
Quote:
pt cei care zic ca e naspa.... sa sa va dea una cadou....ca nu a-ti mai sti ce geamuri sa deschideti sa va vada `lumea` ....Hai sa fim seriosi :lol: |
Sincer, îmi place ;) dar pentru jante as alege Parotech Indra
20' Spate 19' fatä :D https://forum.4tuning.ro/imagehosting...4cfbb6fa17.jpg |
| All times are GMT +2. The time now is 14:26. |
- Copyright 2026 4Tuning