Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Chinezii “tunează” un Geely Beauty Leopard (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/128820-chinezii-tuneaza-geely-beauty-leopard.html)

UNLORD 15-06-09 17:11

Re: Chinezii “tunează” un Geely Beauty Leopard

O facatura!

COXrazvan 15-06-09 18:49

AVIZ AMATORILOR si "RACERILOR"...facatura,nefacatura,urata,frumoa sa sau oribila daca ati avea una in curte mama mama ce v-ati mai da cu ea...dar acum suntem eroi si ne place sa comentam mult prea mult...de ce nu lasati voi comentariile acide acasa...si ink ceva...nu poti sa te c*** in gustu omului....

o zi buna.

Grigoras Cristian 15-06-09 20:11

romanu sa nu vorbeasca de rau?pai daca el nu are acolo o bericica pe bordura si un logan de 1.4 sau 1.5dci(dizal sa consume putin) si nu critica pe toata lumea. nu se simte bine.
iar 2 fara suparare cei care au facut masina in toate felurile nu au legatura cu acest domeniu, poate doar ca sunt soferi si au masina/masini.
nu designeri, nu mecanici, nu proiectanti, nu ingineri, NU NIMIC.PUNCT.

Cristi01 15-06-09 20:35

Mie imi place Cat de cat :) Da oricum prea frumoasa nu e,dar nici jalnica nu mi se pare.MERGE ! ;)

spahiudrifter19 15-06-09 20:54

masina este chiar bine lucrata,insa singurul lucru care ii strica tot aspectul si o face oribila sunt farurile alea foarte foarte urate

morpheusmaster 15-06-09 21:56

Ce hidosenieeeeee!!!

marius3030 15-06-09 22:31

cea mai mareeeee porcarieeee!:sad:

slayersland 15-06-09 23:47

Nu am Logan, nu beau bere...dar masina asta e cam urata, disproportionata, si nici nu m-as da cu ea, ca nu cred ca e vreo minune de engineering ca sa imi doresc asa ceva, ba chiar poate as ramane cu volanu in mana, are la baza un Geely totusi, si daca mai punem si modificarile facute...cine stie ...

CyberCSX 16-06-09 09:36

Quote:

Originally Posted by slayersland (Post 2410573)
N.....dar masina asta e cam urata, disproportionata, si nici nu m-as da cu ea, ca nu cred ca e vreo minune de engineering ca sa imi doresc asa ceva, ba chiar poate as ramane cu volanu in mana, are la baza un Geely totusi, si daca mai punem si modificarile facute...cine stie ...

Exact ca si toate Lamborghini si Ferrari replica ce au la baza Pontiac Fiero pe care lumea totusi le cumpara ca pita calda sa......"se dea cu ele" :D :D :D

slayersland 16-06-09 10:33

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 2411113)
Exact ca si toate Lamborghini si Ferrari replica ce au la baza Pontiac Fiero pe care lumea totusi le cumpara ca pita calda sa......"se dea cu ele" :D :D :D

Sincer, prefer ceva pe platforma de Pontiac decat asta...dar totusi, mai bine un M3 mai vechi la mana a 2-a, chiar daca nu ia ochii naivilor, e mult mai bun de "dat cu el". Nu stiu daca m-ar incanta ca masina mea sa arate ca un Ferrari prins intre 2 tramvaie si apoi ne-reparat. Asta nici macar replica nu e, are cateva elemente doar...

blacksnake 16-06-09 11:58

dragute tare jantele alea asa micute..::D

YGD-sef 16-06-09 15:59

Quote:

Originally Posted by alexonlylove (Post 2408505)
parca e masina facuta de Leepu la Chop Shop.......

Exact!:-P

Strainger 16-06-09 16:55

1 Attachment(s)
Chinezii nu numai ca tuneaza dar au si masini care le copie, foarte multe de la rolls royce pana la dacia
un mic exemplu

GxGxG 16-06-09 17:43

Quote:

Originally Posted by B.D. (Post 2408577)
sunt curios ce motor au pus pe ea . in caz ca are motor :))

ce motor frate ...sunt 4 chinezoi sub capota sa fie 4x4 ;)
pt cei care zic ca e naspa.... sa sa va dea una cadou....ca nu a-ti mai sti ce geamuri sa deschideti sa va vada `lumea` ....Hai sa fim seriosi :lol:

NONE 16-06-09 18:22

Sincer, îmi place ;) dar pentru jante as alege Parotech Indra
20' Spate 19' fatä :D
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...4cfbb6fa17.jpg

All times are GMT +2. The time now is 14:26.

- Copyright 2026 4Tuning