![]() |
Re: M'N'C SPL TEAM
felicitari baieti;) :D
|
1 Attachment(s)
Msi msi,a fost un concurs adevarat ,unde se aduna peste 50 de masini nici nu poate fii altfel...,am reusit sa ne pregatim cum trebe si iata ca avem si rezultate frumoase..amandoi avem locul 1 in categoriile noastre,cu nou record national!!in leg cu plafonu da ai dreptate a fost buna miscarea ...bine ca am ascultat de cei care au zis ca nu e bine asa...si au avut dreptate..e mai bine fara,iar tu domnu Freedomfighter schimbati id ul la SPL fighter de acum in colo
|
incet incet schimb si eu numele :D si inca odata bafta baieti si asa mai departe ;)
|
M'N'C SPL TEAM- TEAM 150+
6 Attachment(s)
Cred ca este timpul de noi rezultate.....si ce rezultate.....Iata:
Finala Nationala EMMA-Iron Gates- Loc 1 4W- Aici ar fi de mentionat doar atat: -cel mai MARE scor la instalare dintre toate masinile participante la SPL-62pct puncte-asta reflectand si calitatea sistemului si nu doar rezultatele in decibeli -cel mai MARE punctaj EMMA din concurs, as spune eu detasat 344.8 pct Mentionez ca la EMMA ESPL nu conteaza doar rezultatul in decibeli ci si un punctaj care se face pe instalare.Si inca ceva...masuratoarea in decibeli la emma se face la nivel tetiera sofer. Si acum ultima bucurie: FINALA NATIONALA CNCA 2009 -Pitesti 17-18 octombrie LOC 1- SUPER 15NW- 151,6 DB Nou Record National Da.....Am intrat in "selectul" CLUB 150+.Vroiam nespus de mult sa trec de 150 dupa modificarile facute,si aici nu ma refer la componente ci doar la "mici detalii". Desi vazusem 150+ insa nu oficial , uite ca visul si asteptarile mele s-au indeplinit si totul acum e OFICIAL.Pot spune doar ca am pus mult suflet in sistemul asta ,as mai adauga doar atat: NU MA OPRESC AICI !!!!!:). La anul promitem si aici cred ca Roby este de acord cu mine sa facem CEL PUTIN figura de anul acesta. P.S. Multumesc TUTUROR celor care au fost prezenti si care m-au felicitat .E greu de spus in cuvinte ce m-a bucurat mai mult rezultatul sau aprecierea celor cu aceiasi pasiune( sau "microb" mai bine zis :p). |
Re: M'N'C SPL TEAM- TEAM 150+
La anul promitem si aici cred ca Roby este de acord cu mine sa facem CEL PUTIN figura de anul acesta.
FElicitari!!!!,la anu sper sa trec si eu de 150, si schimbam numele in MNC SPL TEAM 150++:lol: |
BRAVO ADI ! ! !
|
Felicitarile mele pentru sistem...
|
felicitari baieti....restul in privat :)
|
felicitari ;) astept upgardeu` :D
|
multumesc la toti pentru felicitari........
|
Si un mic filmulet de la eveniment cu "momentu'" cu pricina :
https://www.youtube.com/watch?v=0fKITS2ePi8 |
=)) sint artist , special glue... =)))))))
|
felicitari domnule
s-a vazut pe fata ta cat de fericit erai :D |
am si eu nevoie de un mic ajutor!vreau sa pun telecomanda de la amplificator( mnc s3000) si nu am gasit cablu pentru conectare!dupa ceva cautare,am luat un cablu cu 8fire!acum am situatia asta: am mufele si cablu dar nu stiu care e secventa de conectare a firelor!am vazut ca si telecomanda si amplifu au 6fire,deci 2 din cele 8 le elimin si restu de 6 cum le cuplez la mufe?!?in oglinda am incercat si nu merge,ma gandesc ca trebuesc puse incrucisate dar nu stiu cum!:( rugamintea mea este daca aveti 5minute libere sa scoateti mufa de la amplif si cea de la telecomanda si sa imi ziceti cum sunt legate!
spre exemplu: la telecomanda,primu fir trebuie cuplat la a 3-a pozitie mufa din amplif,ect! sper sa ma fi facut inteles... va multumesc!! |
2 Attachment(s)
O sa postez aici,poate ii va ajuta si pe altii cu problema asta in viitor.Ca idee sunt 4 fire dispuse:
(de la stanga la dreapta): 1.mufa remote 2 mufa amplif-de fapt nu conteaza 1 galben/verde/rosu/maro a b c d 2 maro/verde/rosu/galben d b c a La s3000 au fost 2 variante de remote din cate stiu.Incearca varianta asta si daca NU o sa mearga o sa iti incerc sa o ti-o dau si pe cealalta(asta in varianta ca cealalta e diferita). Ca sa fiu mai exact si credibil ai 2 poze.Rog daca sunt alte nelamuriri le astept pe PM si vei fi ajutat.Nu cred ca are rost sa poluam topicul asta .Acelasi lucru si pt altii care vor citi in viitor. Multumesc.....si cu placere:) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:00. |
- Copyright 2026 4Tuning