Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Masini (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1281-masini.html)

yonutz 08-06-04 22:19

super masina ....sper sa o prti da cat derepede si sa-ti ei ce iti doresti.. :D

Piry 08-06-04 23:00

Re:

Arata misto masina ..

Cum scrie in spate .. rachiu aprag bla bla :P ;)

tekno 08-06-04 23:17

fain scirocco... l=am vazut viu prin orash shi la raliu la Baia Mare :D ... apropo... la mobil 1 rally banuiesc ca vi nuh?

yonutz 09-06-04 00:44

sigur ca vin nu-i asa....ar fi culmea ai foast la etapa de la BM si nu vi laetapa Cj l :D :D

scirocco 09-06-04 08:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ciclistu\"
Scirocco ii super masina, din ce an ii, de cat ii motorul.
Asa ceva mi-as lua eu numai sa am bani.

ii din 88 are motor 1800 16v. Eu vreau sa-l vand ca imi place mai mult modelul vechi de Scirocco. In plus ala e cu 200 kg. mai usor, pui un motor de 140-180 cp intr-o masina de 700 kg si iese ceva cool :)

scirocco 09-06-04 08:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tekno\"
fain scirocco... l=am vazut viu prin orash shi la raliu la Baia Mare :D ... apropo... la mobil 1 rally banuiesc ca vi nuh?

oi veni, cu bicicleta ca e mai aproape :)
masinutza merge, cu suspensie sport si motorul care-l are daca ii condus de cineva care stie (si a fost..., nu eu :)) e aproape masina de rally.

Ciclistu 10-06-04 18:25

scirocco aprox.180 cp la 700kg...............hhmmm.........no comment

tekno 12-06-04 00:59

3 Attachment(s)
ete ca mi-am facut timp... shi am revenit cu pozele...

Piry 12-06-04 11:28

Re:

ii fain facuta masina da nu`mi place :dance: ;)

tekno 12-06-04 13:54

eeh... a incercat el ceva da nu prea a reushit...

scirocco 14-06-04 15:33

Re:

Fordul Capri ala negru, l-am vazut accidentat sambata dimineata in fata la Napoca cum treci peste pod ... stie careva ce a patzit cat e de grav avariat... pacat de masina, era super.

tekno 14-06-04 17:24

hmmmm
care dintre capri FUK sau URA?

yonutz 14-06-04 18:52

in legatura cu accidentul un tv lo lovit p asta cu capri (il cunoaste cineva si ne-m intalnit cu el la raliu sambata)o zis ca vinea din spate de la hotel napoca si o dat sa iasa.; tv o venit tot inainte dar avea semnalizatoru stanga in functiune(o crezut asata cu fordul ca se baga pe strada de pe care era el) o zis ca si o mutit cand o vazut ca vine catre el. io lovit fatadestul de rau....o zis ca merge in instanta ca are martori(politistii o zis ca asat cu capri o fost de vina)ala cu fuk (o zis baiatu ca nu era plobema asa de mare daca nu trebuia sa plece din tara)

Ciclistu 15-06-04 09:36

Pacat de masina si sper ca soferul nu a patit nimic grav.

scirocco 15-06-04 10:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"yonutz\"
in legatura cu accidentul un tv lo lovit p asta cu capri (il cunoaste cineva si ne-m intalnit cu el la raliu sambata)o zis ca vinea din spate de la hotel napoca si o dat sa iasa.; tv o venit tot inainte dar avea semnalizatoru stanga in functiune(o crezut asata cu fordul ca se baga pe strada de pe care era el) o zis ca si o mutit cand o vazut ca vine catre el. io lovit fatadestul de rau....o zis ca merge in instanta ca are martori(politistii o zis ca asat cu capri o fost de vina)ala cu usa (o zis baiatu ca nu era plobema asa de mare daca nu trebuia sa plece din tara)

naspa treaba... inca o data pacat de masinutza aia, o bijuterie... sa o strici din cauza unui cretin care nu stie folosi instrumentele de bord

All times are GMT +2. The time now is 17:10.

- Copyright 2026 4Tuning