![]() |
super masina ....sper sa o prti da cat derepede si sa-ti ei ce iti doresti.. :D
|
Re:
Arata misto masina ..
Cum scrie in spate .. rachiu aprag bla bla :P ;) |
fain scirocco... l=am vazut viu prin orash shi la raliu la Baia Mare :D ... apropo... la mobil 1 rally banuiesc ca vi nuh?
|
sigur ca vin nu-i asa....ar fi culmea ai foast la etapa de la BM si nu vi laetapa Cj l :D :D
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
masinutza merge, cu suspensie sport si motorul care-l are daca ii condus de cineva care stie (si a fost..., nu eu :)) e aproape masina de rally. |
scirocco aprox.180 cp la 700kg...............hhmmm.........no comment
|
3 Attachment(s)
ete ca mi-am facut timp... shi am revenit cu pozele...
|
Re:
ii fain facuta masina da nu`mi place :dance: ;)
|
eeh... a incercat el ceva da nu prea a reushit...
|
Re:
Fordul Capri ala negru, l-am vazut accidentat sambata dimineata in fata la Napoca cum treci peste pod ... stie careva ce a patzit cat e de grav avariat... pacat de masina, era super.
|
hmmmm
care dintre capri FUK sau URA? |
in legatura cu accidentul un tv lo lovit p asta cu capri (il cunoaste cineva si ne-m intalnit cu el la raliu sambata)o zis ca vinea din spate de la hotel napoca si o dat sa iasa.; tv o venit tot inainte dar avea semnalizatoru stanga in functiune(o crezut asata cu fordul ca se baga pe strada de pe care era el) o zis ca si o mutit cand o vazut ca vine catre el. io lovit fatadestul de rau....o zis ca merge in instanta ca are martori(politistii o zis ca asat cu capri o fost de vina)ala cu fuk (o zis baiatu ca nu era plobema asa de mare daca nu trebuia sa plece din tara)
|
Pacat de masina si sper ca soferul nu a patit nimic grav.
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:10. |
- Copyright 2026 4Tuning