Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   LOGAN Hatchback (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/12801-logan-hatchback.html)

Spark 19-09-06 12:12

Re: LOGAN Hatchback

sincer sa fiu ... despre varianta asta nu pare am auzit oficial aproape nimic ..
deci nu prea cred ca o sa fie produsa .... sau nah` .. cine stie ... desi .. nu prea cred

TAZ_IS_04_JMG 19-09-06 22:52

noroc ca sunt oameni care gasesc repede cate o chestie...2 ..3....si sa le schimbe designu'.........dar totusi...ma intreb......cine cumpara asa ceva??????

draculas 20-09-06 00:27

pe cuvant ca astia de la renault sunt redusi mintali ia sa intre aici si sa ofere drept premiu pentru cine face cel mai bun design pentru noul logan ,ma refer la design luat de la 0 si sa ofere drept premiu pentru cel care-l face cel mai adevarat prima masina din serie asa se face pe aici prin sua dar la jante de aliaj , un preten tocmai o desenat un model de jante si aia care or facut concursul io dat drept premiu primul set !oare ar fi o idee asa de rea ? poate am avea si noi masina cu care sa ne mandrim

sKyNeT 21-09-06 21:34

ar mai lipsi un logan coupe....

Spark 22-09-06 00:03

si daca lucrurile continua asa ...
probabil nu o sa lipseasca foarte mult ;)

si apoi o sa urmeze pick-upu ;)

maxcom5555 13-02-07 01:58

e naspa fratilor.... cine le proiecteaza la astia masinile?
DAR EI CHIAR NU STAU PE FORUMURI? nu exista satisfactie vizuala pentru logan

AR33COP 13-02-07 18:04

nu-i chiar asa urat hatchback-ul asta.
PS : la ora la care scriu acum sunt putin cam ametit.

sebaaa 13-02-07 19:04

masina asta zici k e luata din bancul ala cu logan:
" vad americanii ce succes are loganul pe piata europeana, cumpara licenta si asambleaza primul exemplar sa vada cum iese..le-a iesit un tractor
mirati, mai incearca odata..cheama mai multi proiectanti sa verifice..dar totul era corect
cheama niste ingineri de la dacia, sa vina de urgenta sa ii ajute..acestia ajung, si fac si ei o asamblare..tot un tractor le iese.. americanii sunt mirati
si ii intreaba pe romani : acum ce facem? voi cum de il produceti in romania??
pai si noua la fel ne-a iesit la inceput.. dar l-am luat la pilit si am obtinut loganul."=))
asa e si hb asta.. zici k au luat unii un logan si au luat baietii flexu si au taiat din el cativa cm din fatza..cativa din spate..au sudat la loc ce a ramas..si gata..logan hatchback
stati linititi ..nu o sa mai apara alte modele..k loganul e cross-over:P
are garda la sol pt orice teren, motor extrem de performant..un fel de hot-rod la 1.6,dar este economic, este extrem de manevrabil si compact,dar poti sa pui in el cat in 2 berline( 2 porci, 5 pers , 100kg de cartofi si mai incape), design modern dar totusi sobru si rafinat:P..toate dotarile moderne , la un pret economic.
sa nu se supere pe mine posesorii de logan..putin haz nu strica niciodata!

fuzzy 13-02-07 19:47

Quote:

Originally Posted by maxcom5555 (Post 746738)
e naspa fratilor.... cine le proiecteaza la astia masinile?
DAR EI CHIAR NU STAU PE FORUMURI? nu exista satisfactie vizuala pentru logan

iar incepe valul?!??? lnisteste-te omu'.... daca nu iti place nu cumpara :lol:

dani3lll 15-02-07 18:48

doamne da urata masina nu am mai vazut ceva mai urat decat asta

Cosmin255 15-02-07 18:55

Quote:

Originally Posted by dani3lll (Post 751658)
doamne da urata masina nu am mai vazut ceva mai urat decat asta

corect=))
zici ca e o ratzushca

vladdaman 19-02-07 19:14

frate astea sunt pozeeeee editate ce dracu...

dogy_10 19-02-07 19:32

nu sunt editate dar mai mult ca sigur nu asa va arata varianta finala, ca daca ar fi aratat asa l-ar fi camuflat de nu iti dadeai seama ce marca e cum au facut cu berlina, probabil inca testeaza componentele tehnice, gen suspensie etc. iar pe urma o sa se ocupe de felul cu arata, asta nu inseamna ca va fi mai frumos decat berlina:-P ;)

maxcom5555 19-02-07 19:36

Quote:

Originally Posted by fuzzy (Post 747995)
iar incepe valul?!??? lnisteste-te omu'.... daca nu iti place nu cumpara :lol:

nu am de ce sa cumpar ... eu am toyota ... numa' k avem super graficieni in ro si au facut o bomba de masina care afara se vinde k o masina de duzina.
"Merge la fel k orice masina numai k de la 7000Euro" sau ceva

dogy_10 19-02-07 19:41

nu romanii au desenat loganul, un englez, lucru care e destul de evident

All times are GMT +2. The time now is 16:08.

- Copyright 2026 4Tuning