![]() |
Re: [VAND] golf 2
da m-ar interesa in principiu insa depinde si cat vrei diferenta!pentru ca din partea mea poti pune vento in 6000....dar conteaza cat vrei dif
da un pret estimativ,si daca ii ceva ok pentru mine facem tratative dar din start zic ca daca ii vorba de mai multi bani nu ma intereseaza ca atunci mai bine pun dif la audi si iau ceva mai nou |
usor poate fi 1.8gti:) daca asa intrebi ca 1.6d?!multi nu pentru kox o cumpara,dar chiar si asa am motorul original oricum si este inclus in pret
pretul nu este batut in cuie,este negociabil si am mai multe "variante"(cu sau fara muzica si jante)pretul difera daca nu primesc banii pe ea nu se da si gata,pomana oricum nu e!este tehnic in stare perfecta,optic se lucreaza la ea |
orice ai zice tu ...cu tot ce ai pe ea ..nu face banii astia..dar e masina ta...faci ce vrei cu ea...eu doar am ramas uimit cat poti sa ceri pe ea atat...
|
ok...asta e,nu am dat in cap si nu scot banii din buzunarele oameniilor,nu ma supar si nu ii nici o problema dar stai flex ca daca arunci o privire aici pe forum mai is late masini care chiar nu merita banii care se cer
dar asta e;)fiecare stie ce are in curte,eu daca nu as trece la ceva mai nou nu as da-o(masina asa fiabila,costuri mici,de durata ca tehnic,practic si etc)am cel putin 80mii km fara probleme(1rulment,placute frana 1 set,distributia si atat)acum max 1 luna toata directia noua dar nu din nevoie sau urgenta up si cumparati golf 3 daca vreti si pe urma mai vorbim sau eu stiu ce alte masini care au pret mic;) |
si inca un mic up...
2700 usor neg...cu muzica si jante sau fara muzica la 2000 fix fix(lada 700rms,statie jbl,condensator,4x boxe gz,player alpine(nou ii 11mil)9812rm) cand vine vremea buna va intra la vopsit,pana atunci up,dupa mai vedem |
valabil....pana la vara nu ma grabesc sa o dau ca ma folosesc de ea si face fata cu brio
dar la vara iar o sa incerc sa aplic un vechi plan deci la vanzare cu ea 2400 eu asa cum ii acum cu muzica si jante sau 2200 cu jante de tabla iar daca se umple fondul pentru vopsea atunci pretul va fi 2600 fix fix(atat necesita masina,in rest impecabila,itp pana in 2012 dec) |
daca erai din buc iti dadeam eu golfu meu 1 intra la mn si vezi tot ce am facut dar faceam schimb pe schimb fara absolut nici o diferenta si puteai sa iti iei 1.6 dp masina si sa imi dai 1.8 gti :D si muzica dp masina ca nu ma intereseaza
|
Quote:
orice stare ar fi masina ta eu de a mea is total multumit,ma folosesc zi de zi,nu are absolut nici un defect tehnic singura chestie ca trebuie vopsit,dar curand o sa rezolv si asta ma intereseaza sa o dau pe cash sau la schimb cu ceva mai nou si diferenta(sau + o alta masina,un a4) numai bine |
salut un schimb cu un bmw e30 te intereseaza?+o mik dif https://forum.4tuning.ro/482-anunturi...e30-2-5-a.html
|
propune cum ai vrea sa facem...
|
pai da mi un PM cu idu tau de mess si vb acolo
|
inca un mic up...nu mai ii urgenta
pret 2700 usor neg(cu muzica inclus si eventual niste jante) voi reveni cu poze si detalii |
spune-mi daca stii unde ai legat firu de la turometru mersi
|
sus....
o sa revin cu poze noi si detalii:D accept si schimburi la pachet cu astra G contra e46 sau bora |
5 Attachment(s)
sus
masina inca este in constructie,nu ama vut timp sa o termin 100% mia niste aranjamente prin interior si adjustari pe la suspensie,dar in mare este gata niste poze deocamdata,dar voi reveni cu altele curand pret 2500 neg...asa cum ii sau 2200 fara jante accept si schimburi la pachet cu astra g din 2003 1.7dti |
| All times are GMT +2. The time now is 22:42. |
- Copyright 2026 4Tuning