Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Dacia B 81 T A F a fost furata (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/127428-dacia-81-furata.html)

b08ygs 07-06-09 16:16

Re: Dacia B 81 T A F a fost furata

urat... absolut urat, la ce sa ajuns, si cata invidie din partea unora:( e relativ trist ca unii ajung sa faca astfel de gesturi din invidie:( si pic de prosti dupaia... pacat...

D R A 07-06-09 22:01

E bine cand totul se termina cu bine.Bine ca sa gasit masina repede .
"desteptii " de hoti merita agatati de puntea spate si batuti in cap cu janta.

Romania ce sa mai , daca ajuns sa se fure masini din invidie, viitoru o sa fie unu stralucit.

dmo.mihai 08-06-09 14:07

pana la urma cine este faptasul?

wsn_asf 08-06-09 20:00

Am ajuns mai rau ca in filmele americane.Si dupa ce TAF nu mai era ce ziceau " UUUUU clubul nostru e mai tare decat al vostru " imi vine sa rad la o asemenea prostie dar e demn de plans

weed2gf 08-06-09 22:44

niste tarani !

dog99 09-06-09 10:11

deci sa inteleg ca vroiau sa elimine masinile din drt?(un scenariu ca in filme:) )
bai pana la urma bine ca s-a gasit masina intreaga si nu a,ajuns in cine stie ce garaj sa puna flexul pe ia.
la bulau cu ei,sa fie invatare de minte pt alte persoane care au ganduri necurate.
bafta in continuare DRTului.

bidon113 09-06-09 15:33

datorita colegilor mei din DACIA PERFORMANCE am reusit sa aflu numele celor implicati in furtul daciei... ei sunt : dany smekerul, puya blondu , make si virus, din cate stiu pilotul a fost puya , copilotul make iar masina de asistenta a fost IL-02-FHB

Marius_Ila 09-06-09 16:33

Dak nu stiti sigur cine a furat TAF`u nu mai vorbiti aiurea pt k Puya nu a fost in nici un caz akolo ... eu va spun pt k a fost cu mine ... si dak cei din DRT sunt suparati p toti cei din Dacia Performance eu le spun sa se gandeasca mai bine ... parerea mea ... si apropo ... eu sunt ala cu GEM`u din Dacia Performance ... asa k nu ii mai ascultati p toti cei care nu au nici o treaba cu asta ... si vreau si eu sa il intreb p BIDON113 care sunt colegii lui care au spus chestia asta k vreau si eu sa aflu

Buga 09-06-09 16:35

Quote:

Originally Posted by Marius_Ila (Post 2393587)
Dak nu stiti sigur cine a furat TAF`u nu mai vorbiti aiurea pt k Puya nu a fost in nici un caz akolo ... eu va spun pt k a fost cu mine ... si dak cei din DRT sunt suparati p toti cei din Dacia Performance eu le spun sa se gandeasca mai bine ... parerea mea ... si apropo ... eu sunt ala cu GEM`u din Dacia Performance ... asa k nu ii mai ascultati p toti cei care nu au nici o treaba cu asta ... si vreau si eu sa il intreb p BIDON113 care sunt colegii lui care au spus chestia asta k vreau si eu sa aflu

imi pare rau pentru tine

stai calm , la interogatoriu s a sifonat ;)

Marius_Ila 09-06-09 16:58

cine s`a sifonat la interogatoriu ??? sa imi spuneti si mie cine v`a spus k a fost make , virus , puya si FHB`u ... si in primul rand nu avem nimik cu DRT`ul ... cred k lii se pare ...

Buga 09-06-09 17:00

Quote:

Originally Posted by Marius_Ila (Post 2393635)
cine s`a sifonat la interogatoriu ??? sa imi spuneti si mie cine v`a spus k a fost make , virus , puya si FHB`u ... si in primul rand nu avem nimik cu DRT`ul ... cred k lii se pare ...

contacteaza sectia 9 ca vad ca stii destule , asta sa nu ne te contacteze ei inainte ;)

Marius_Ila 09-06-09 17:11

Omule u dc nu intelegi k mie nu are ce sa imi faca pt k eu nu am fost implicat ... si nici nu as avea dc ... pt k masina aia chiar era reusita
si ... tot nu am inteles cine a zis ca a fost dany , puya , make si virus poate poti u sa imi zici

morcov_ssl 09-06-09 17:14

Quote:

Originally Posted by Marius_Ila (Post 2393587)

bine prietene atunci ia vino tu frumos cu puya si hai sa dea si el un set de amprente sa vedem daca se potrivesc cu alea care s-au gasit pe masina.....sau trimite-mi si mie un PM cu nr lui de tel sa vb cu el...... dar iti spun eu ca numarul lui de tel e inchis pt ca e la politie .... deci nu mai incerca sa ii iei apararea pt ca oamenii s-au sifonat intre ei...

Marius_Ila 09-06-09 17:17

morcov eu nu am nimik cu nimeni ... si eu sunt de acord cu u sa mergem la politie si sa verifici amprentele si dak nu sunt ale lui ce e de facut ??? pt k el a fost cu mine si vezi k nu are tel inchis ... oricum stai calm ca oricum o sa ne int cu voi ca sa vb poate k e mai bine sa vb numai noi ca sa nu se mai bage toti asa aiurea ....

Buga 09-06-09 17:24

Quote:

Originally Posted by Marius_Ila (Post 2393679)
morcov eu nu am nimik cu nimeni ... si eu sunt de acord cu u sa mergem la politie si sa verifici amprentele si dak nu sunt ale lui ce e de facut ??? pt k el a fost cu mine si vezi k nu are tel inchis ... oricum stai calm ca oricum o sa ne int cu voi ca sa vb poate k e mai bine sa vb numai noi ca sa nu se mai bage toti asa aiurea ....

:lol: mi a placut asta ultima , dupa ce intrii pe forum public si ceri explicatii , vrei sa 'ne' intalnim sa vorbim in particular

se vede ca aveti acelasi anturaj . doh

All times are GMT +2. The time now is 17:14.

- Copyright 2026 4Tuning