![]() |
Re: PoZe cu Ford Mondeo!
3 Attachment(s)
am trecut de la 16 la 17......
|
lukka mijto jantele...cat ai dat pe ele si de unde le-ai luat...poti sa lasi si un pm dak ai chef...mc mult...nice mondeo
|
1 Attachment(s)
Boey ala nu e mondeo 2007 !
E alt model IoSIS http://www.emol.com/modulos/frankfur...novedad18.html :!: :arrow: Asta se pare k va fi noul mondeo √ ;) |
ce mijto arata...
|
Lukka daca te rugam nu ne areti o poza din profil? Totusi pare destul de inalta.E cu suspensiile originale? Daca afeteaza se simt diferente de confort intre jantele de 16 si cele de 17?
|
1 Attachment(s)
..care stie ce model is jantele de pe mondeo asta?
|
sunt jantele de pe audi a8 daca nu ma insel
|
Quote:
suspensia e originala.....tre sa-mi vina ce-a 9 OMP diferentze sunt la sprint ....trage un pic mai greu in rest totul OK |
6 Attachment(s)
Niste poze cu mondeo
|
Asta ultimul e nebunie. Mor cand ma uit la pozele astea. Cam cat ar costa kitul asta? Stiti?
|
o bere te ajunge tot kitul pe bune
|
este virtual tuning
|
Triplele din ultima poza nu sunt virtuale chiar asa arata pe masina mea eu le-am vopsit in stilul ala cu cerculete. daca vrei alte poze da-mi de stire si iti spun cum le-am facut,de fapt daca mai citesti pe aici ai sa gasesti unde am scris cum le-am facut.
|
Ok. Triplele din pozele 3 si 4 stiu ca exista la vanzare. Vreau sa-mi iau si eu. E 109 EUR setul fara transport. Cu totul 150. Alea facute de tine, originale. Crezi ca se poate face in realitate bodykitul acela? Bye
|
2 Attachment(s)
..cat de urat poate sa fie kitu asta.... si cu nr de inmatriculare in marimea asta...mie unu chiar nu imi place
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:16. |
- Copyright 2026 4Tuning