![]() |
Re: alegere 2 woofere urgent!!!
Quote:
Ca performanta type r este peste kicker si punct(un surplus pt kicker de 1-2db poate fi singura diferenta, dar ramane doar teoretica afirmatia) se pot analiza toti factorii daca ai posibilitatea pentru a te convinge. Nu are rost sa explic de ce, nu merita intrebat ca oricum pe forum nu se poate lamurii. P.S hydrogen este sub kicker si sub alpine in acelasi timp |
Quote:
deoarece ziceai ca gzrw spl e peste kicker...nu mai inteleg mare lucru |
Quote:
Asta am spus mai sus. Quote:
Quote:
|
Quote:
imi cumpar hidrogen daca numi place il vand si dau cu banu ori kicker ori type R ori nu-mi mai cumpar nimic ca de 1 saptamana doar woofere visez |
Eu mai zic o data si gata: nu sunt deloc convins ca Alpine ii peste Kicker. Kicker am facut si am si auzit nenumaroase sisteme care sunau foarte bine si tare ... Alpine nici unul. Daca ati mai facut vreun asemenea sistem sau are cineva in Transilvania unul decent, sa ma anuntati si pe mine sa ma conving. Pana atunci, nu accept teoria asta de "Alpine cel mai bun".
|
salut zoli,daca vii la timisoara garantat vei auzi ceva type r :)
|
Salut Ovi,
N-am mai auzit de tine de mult timp! :) Sper ca vii acuma in weekend la Satu Mare si daca poti, adu si type R-ul. Timisoara ii cam departe de noi si daca am auzit bine, nu va fi nu stiu ce mare eveniment acolo, deci nu cred ca merita sa mergem pana acolo. ps - te-ai alaturat si tu la astia cu Easca?? |
au intrat in calcul dd 1512... si asta cred ca e alegerea
|
Quote:
Atentie mare la incinta pe care o sa o folosesti, daca mergi pe DD 1512. De ea depinde rezultatul final. Daca sunt modelul DVC 4 Ohm o sa "cazi" cu ele la 1 Ohm pe amplif, ceea ce e numai bine, pentru un sistem de zi cu zi. Daca vrei "cifra" in SPL o sa ai nevoie de un amplif mai sanatos....si curent suplimentar. :) Dar asta e altceva. Bafta! |
| All times are GMT +2. The time now is 03:50. |
- Copyright 2026 4Tuning