Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Subwoofere (https://forum.4tuning.ro/390-subwoofere.html)
-   -   alegere 2 woofere urgent!!! (https://forum.4tuning.ro/390-subwoofere/126815-alegere-2-woofere-urgent.html)

Stage1 11-06-09 16:50

Re: alegere 2 woofere urgent!!!

Quote:

nu mai inteleg nimic ma intreb de ce un dif de 5 mil e mai bun ca unu de 8 si asa mai departe
Daca pretul este factorul decesiv care te lamureste, atunci nu stiu ce sa mai zic (daca-i prea ieftin, nu e bun, daca-i prea scump, iarasi nu e bun).
Ca performanta type r este peste kicker si punct(un surplus pt kicker de 1-2db poate fi singura diferenta, dar ramane doar teoretica afirmatia) se pot analiza toti factorii daca ai posibilitatea pentru a te convinge. Nu are rost sa explic de ce, nu merita intrebat ca oricum pe forum nu se poate lamurii.
P.S hydrogen este sub kicker si sub alpine in acelasi timp

zeusrazvy 11-06-09 17:27

Quote:

Originally Posted by Stage1 (Post 2399489)
Daca pretul este factorul decesiv care te lamureste, atunci nu stiu ce sa mai zic (daca-i prea ieftin, nu e bun, daca-i prea scump, iarasi nu e bun).
Ca performanta type r este peste kicker si punct(un surplus pt kicker de 1-2db poate fi singura diferenta, dar ramane doar teoretica afirmatia) se pot analiza toti factorii daca ai posibilitatea pentru a te convinge. Nu are rost sa explic de ce, nu merita intrebat ca oricum pe forum nu se poate lamurii.
P.S hydrogen este sub kicker si sub alpine in acelasi timp

mai am o intrebare.. gzrw spl e peste gz hydrogen? asta chiar mi se pare stupid.
deoarece ziceai ca gzrw spl e peste kicker...nu mai inteleg mare lucru

Stage1 11-06-09 19:23

Quote:

,, radioactivele ar suna la fel de tare ca si kickerele dar ar coborâ mai jos ? vreau undeva la 32 hz sa fie un bas frumos si tare "
Radioactive NU ar suna la fel de tare, insa ar cobora mai jos (reda mai bine 32hz).
Asta am spus mai sus.
Quote:

deoarece ziceai ca gzrw spl e peste kicker...nu mai inteleg mare lucru
Unde am spus eu asta ?
Quote:

mai am o intrebare.. gzrw spl e peste gz hydrogen? asta chiar mi se pare stupid.
Este prost formulat ,,peste", se aude mai tare, asta e sigur.

zeusrazvy 11-06-09 20:01

Quote:

Originally Posted by Stage1 (Post 2376295)
2*alpine type R 12" daca vrei ambele, SPL si SQ .
2*kicker l7 750 rms 12" daca vrei mai mult SPL si mai putin SQ.
2*jbl p1224 12" pentru SQ si mai putin SPL.
2*GZ Radioactive GZRW 30SPL daca vrei ambele, SPL si SQ.

Am avut ocazia sa le ascult pe toate, personal as merge pe alpine(usor de ,,scris" cand vine vorba de alegeri); daca as face un clasament ar fi astfel:
1) Alpine
2) GZ
3) Kicker
4) JBL
TOATE modele de mai sus fac parte din categoria ,,preferatelor" mele(clasamentul mediu), sunt foarte reusite si fiecare are ceva de spus in categoria de performante, ma bucur ca nu trebuie sa aleg personal intre ele.
Ce pot sa zic, gusturile nu se discuta, alegerea iti apartine(oricare ai alege la urma urmei, ai ales un ,,castigator").

de aici am dedus ca rw ar fi mai bun ca kicker:-??
imi cumpar hidrogen daca numi place il vand si dau cu banu ori kicker ori type R ori nu-mi mai cumpar nimic ca de 1 saptamana doar woofere visez

zolll 11-06-09 20:21

Eu mai zic o data si gata: nu sunt deloc convins ca Alpine ii peste Kicker. Kicker am facut si am si auzit nenumaroase sisteme care sunau foarte bine si tare ... Alpine nici unul. Daca ati mai facut vreun asemenea sistem sau are cineva in Transilvania unul decent, sa ma anuntati si pe mine sa ma conving. Pana atunci, nu accept teoria asta de "Alpine cel mai bun".

margineanu ovidiu 11-06-09 21:14

salut zoli,daca vii la timisoara garantat vei auzi ceva type r :)

zolll 11-06-09 22:01

Salut Ovi,

N-am mai auzit de tine de mult timp! :) Sper ca vii acuma in weekend la Satu Mare si daca poti, adu si type R-ul. Timisoara ii cam departe de noi si daca am auzit bine, nu va fi nu stiu ce mare eveniment acolo, deci nu cred ca merita sa mergem pana acolo.

ps - te-ai alaturat si tu la astia cu Easca??

zeusrazvy 14-06-09 21:25

au intrat in calcul dd 1512... si asta cred ca e alegerea

ReLLaXX 16-06-09 12:31

Quote:

Originally Posted by zeusrazvy (Post 2407319)
au intrat in calcul dd 1512... si asta cred ca e alegerea

Atentie mare la incinta pe care o sa o folosesti, daca mergi pe DD 1512. De ea depinde rezultatul final. Daca sunt modelul DVC 4 Ohm o sa "cazi" cu ele la 1 Ohm pe amplif, ceea ce e numai bine, pentru un sistem de zi cu zi. Daca vrei "cifra" in SPL o sa ai nevoie de un amplif mai sanatos....si curent suplimentar. :) Dar asta e altceva.

Bafta!

All times are GMT +2. The time now is 03:50.

- Copyright 2026 4Tuning