![]() |
Hai ca tot suntem la capitolul asta imi permit sa va intreb de unde va alimentati masinile (de la ce banzinarie) ?
Eu unul am bagat mult timp de la petrom, dar intr-o zi am dat peste altceva fiind in drum in tzara nu am gasit petrom si am dat peste o alta benzinarie ( nu zic inca , va las pe voi primii :) ) si am bagat de acolo juma de rezervor. Ei, din clipa aia am zis ca-mi sare masina in shantz, sa nu o mai stapinesc si nu altceva, am fost profund impresionat cit de bine poate sa mearga benzina de la acel peco X, si este tip 95 premium, nu versiunea scumpa .. mai stiu de care, si un pic mai scumpa ca la petrom , insesizabil, ca pretz. de atunci bag numai acea benzina si pot sa zic ca sunt supermultumit. Am tot ce vreau ... demaraj cind vreau sa-i dau, consum mic (se simte la pedala nu tre sa mai apas pedala secit putin la 120/h). voi de unde va alimentati bestiile ? :)) |
pt mine pe primul loc este benzinaria MOL , dupaia OMV ... si inainte alimentam la rompetrol , dar m`am lasat :twisted:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Sunt pericol public dar nu din cauza benzinei cu care imi alimentez masina.
|
Combustibilul masinii reprezinta un factor destul de decisiv intr-o cursa zic eu. Mai conteaza acum si masina , si nu in ultimul rind cum batrinul PAPA FRANK (frank williams) spunea : pilotul :)
|
Re: CUM VA PREGATITI VOI MASINA ???
ce ati mai modificat la masinile voastre ?ceva noutati ?
|
Da...mi-am schimbat eu stergatoarele...am pus "usurate" :)
|
si eu am inceput sa pun benzina fara plumb....am mai scapat de cateva grame.... :D
|
buahah eu am pus un vinil mare..pe masina..ca sa fuga mai bine....pe bune..:P
serios acuma: vinil,bullbar,logo-uri,folie cam atata..mai urmeaza...ce mai am prin cap...si nu ff scump... |
Eu unu nu mias lua o masina care trebuie da cand o iau sa incep sa repar pe la motor.....MUZICAAAAAAAAAAAAA.......ca sa ne facem auzitzi domne ;)
|
si daca cade tabla de la bum bum? Ce faci? Te faci de cacaoo!!!!!
|
....ar rade toti de mine ...dar unii ar zice .."ba ce muzica are dementu ala " nu mias lua o masina care sa cada tabla de la BUM BUM ;)
|
de permisul ala de conducere ce se mai aude ?foloseste la ceva ?:)))) am glumit si eu acum ,doar nu te-ai suparat :)
|
nu ma supar .....tre sa dau de permis si imi fac planuri de acum cu masina ....care sigur va fii dacie
stiu ca sunt off topic scz |
| All times are GMT +2. The time now is 07:31. |
- Copyright 2026 4Tuning