![]() |
Re: Nissan GT-R
Quote:
|
De cand asteptam eu un tipic cu GTR-ul asta ! SUPERBA ! E asa de rapida pe cum se aude, sau mai rapida ? ;)
|
2 Attachment(s)
foarte frumoasa masina!
am avut ocazia sa o vad live la 4tuning days si seara in actiune :D merge si suna intr'un mare fel!! felicitari ;) p.s. un fratior care arata bine :D |
BBS !!! >:)
|
:arrow: da, bbs
|
eleronul mi se pare foarte tare.
filmuletul asta il stiti? https://www.youtube.com/watch?v=dt01w68GevY |
cea mai proasta combinatie este sa asculti o evacuare intr-un garaj sau in locuri inchise !
|
spectacol masinutza;) sa o stapanesti sanatos si cat mai multe modificari
|
Quote:
Care este problema vitezei de deplasare a pistonului? De ce creeaza probleme? Care sunt limitele? |
"Este adevarat, insa nu ai pus punctul pe "i".
Care este problema vitezei de deplasare a pistonului? De ce creeaza probleme? Care sunt limitele" Am ajuns la concluzia ca discutia tehnica pe acest forum este inutila. Spoilareala la greu frate.:shock: |
Bine ai intrat in club gollum.:lol:
Chiar nu am cuvinte sa spun ce inseamna asa o masina, ma bucur ca e prezenta pe forum si urmaresc cu mare interes evolutia acesteia. Bafta cu tunaritul.;) Cred ca pana la urma va fi unul dintre cele mai performante, daca nu chiar cel mai performant GTR din Europa(again, cel putin). |
care primul GT R ca au fost aduse de la Alba 3 si vandute la inceputul anului. 2 cred ca au ajuns in Bucuresti , daca nu toate 3.
toate erau aceeasi culoare, un gri sobolan ceva de genu. |
Re: Cine vrea cu primul GT-R din Romania?
si tu de unde stii ca inaintea celor 3 de la alba nu a fost adus acesta?
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Poza cu al meu in parcarea de la mall in Alba si poza cu celelalte 3 tot in Alba pana sa vina in Bucuresti. Au mai ramas acolo cateva zile in ideea de promovare in zona. Ceva mai multe detalii in pagina de prezentare a masinii mele. https://forum.4tuning.ro/showpost.php...5&postcount=21 |
n-ai cu cine ba ... niste tsarani :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:40. |
- Copyright 2026 4Tuning