Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Nissan - Infiniti (https://forum.4tuning.ro/115-masina-mea-nissan-infiniti.html)
-   -   Nissan GT-R (https://forum.4tuning.ro/115-masina-mea-nissan-infiniti/126572-nissan-gt.html)

gollum_ 02-06-09 17:15

Re: Nissan GT-R

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2374232)
da tati dar este vorba de R34 - la 2600 cm - 2771 cmc cu stroker kit se poate - eu astept la toamna sa vad ce si cum cu JUN stroker kit - poate am noroc ca acum mai mult de 7300 rpm nu merge ca e riscant - poate scuipa un piston:lol:

Turatia maxima este strans legata de viteza maxima a pistonului care este strans legata de lungimea cursei (stroke). Ca sa poti creste turatia trebuie ca noul stroker kit sa nu creasca ci sa scada cursa in detrimentul cilindeei. Cilindree care nu o poti recastiga in totalitate din marirea diametrului la piston. ;)

Keisuke 02-06-09 17:31

De cand asteptam eu un tipic cu GTR-ul asta ! SUPERBA ! E asa de rapida pe cum se aude, sau mai rapida ? ;)

kickass 02-06-09 19:44

2 Attachment(s)
foarte frumoasa masina!
am avut ocazia sa o vad live la 4tuning days si seara in actiune :D
merge si suna intr'un mare fel!!
felicitari ;)

p.s. un fratior care arata bine :D

Alex_55 02-06-09 20:30

BBS !!! >:)

gabit 02-06-09 21:40

:arrow: da, bbs

xht20 02-06-09 21:44

eleronul mi se pare foarte tare.
filmuletul asta il stiti?
https://www.youtube.com/watch?v=dt01w68GevY

Alex_55 02-06-09 23:17

cea mai proasta combinatie este sa asculti o evacuare intr-un garaj sau in locuri inchise !

sergiu_evo 02-06-09 23:50

spectacol masinutza;) sa o stapanesti sanatos si cat mai multe modificari

fastcarjunkye 03-06-09 06:53

Quote:

Originally Posted by gollum_ (Post 2374832)
Turatia maxima este strans legata de viteza maxima a pistonului care este strans legata de lungimea cursei (stroke). Ca sa poti creste turatia trebuie ca noul stroker kit sa nu creasca ci sa scada cursa in detrimentul cilindeei. Cilindree care nu o poti recastiga in totalitate din marirea diametrului la piston. ;)

Este adevarat, insa nu ai pus punctul pe "i".
Care este problema vitezei de deplasare a pistonului?
De ce creeaza probleme?
Care sunt limitele?

gollum_ 04-06-09 14:15

"Este adevarat, insa nu ai pus punctul pe "i".
Care este problema vitezei de deplasare a pistonului?
De ce creeaza probleme?
Care sunt limitele"

Am ajuns la concluzia ca discutia tehnica pe acest forum este inutila. Spoilareala la greu frate.:shock:

silviu_fxx 04-06-09 17:36

Bine ai intrat in club gollum.:lol:

Chiar nu am cuvinte sa spun ce inseamna asa o masina, ma bucur ca e prezenta pe forum si urmaresc cu mare interes evolutia acesteia. Bafta cu tunaritul.;)
Cred ca pana la urma va fi unul dintre cele mai performante, daca nu chiar cel mai performant GTR din Europa(again, cel putin).

BMnWA 05-06-09 08:13

care primul GT R ca au fost aduse de la Alba 3 si vandute la inceputul anului. 2 cred ca au ajuns in Bucuresti , daca nu toate 3.

toate erau aceeasi culoare, un gri sobolan ceva de genu.

sTAILLL 05-06-09 09:28

Re: Cine vrea cu primul GT-R din Romania?

si tu de unde stii ca inaintea celor 3 de la alba nu a fost adus acesta?

georgerg 05-06-09 09:42

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sTAILLL (Post 2382926)
si tu de unde stii ca inaintea celor 3 de la alba nu a fost adus acesta?

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 2382742)
care primul GT R ca au fost aduse de la Alba 3 si vandute la inceputul anului. 2 cred ca au ajuns in Bucuresti , daca nu toate 3.

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 2382771)
toate erau aceeasi culoare, un gri sobolan ceva de genu.

Hai sa va lamuresc pt ca eu sunt de vina cu primele 4 buc. Au fost 1 Alba - a mea, 2 Gri, 1 Neagra si toate sunt in Bucuresti. Cea alba a venit pe 5 Septembrie si restul de 3 la 1 - 2 luni diferenta. Prietenul meu care se ocupa cu transportul de masini este din Alba. Cum si el a fost unul din cei implicati in aceasta poveste (nu numai cu transportul) toate au trecut pe acolo inclusiv al meu care a fost primul si l-a adus de la Milano. Acum ~ 10 zile a mai transportat si primul GT-R de Europa - un black edition care este tot in Bucuresti. Omul pe langa camioanele mari transport auto mai are si 2 platforme din aluminiu putin diferite care permit urcare masinilor cu garda joasa fara artificii suplimentare.
Poza cu al meu in parcarea de la mall in Alba si poza cu celelalte 3 tot in Alba pana sa vina in Bucuresti. Au mai ramas acolo cateva zile in ideea de promovare in zona. Ceva mai multe detalii in pagina de prezentare a masinii mele. https://forum.4tuning.ro/showpost.php...5&postcount=21

Achim 05-06-09 13:08

n-ai cu cine ba ... niste tsarani :)

All times are GMT +2. The time now is 12:40.

- Copyright 2026 4Tuning