![]() |
Re: Toyota MR2 transformată în Ferrari 360 Spider
nu as spune ca arata rau dar tot kitch ramane:evil:
|
Quote:
|
Quote:
On-topic: masina arata,arata ca un Ferrari,dar motorul slabe sanse,totusi pitipoancele nu-si dau seama. Vorba unui coleg de pe pagina anterioara. Ma intreb cat scoate pe 400 de m,si 0-100 ? :-) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Am vazut replici muuuult mai reusite. Asta se vede de la o posta ca nu e Ferrari, mai ales de la jumate inspre spate...rotile din spate vin aiurea, sunt prea bagate inauntru, plus ca se vede ca e ceva in neregula. Am vazut replici de Ferrari pe caroserii de Pug 406 care erau puse una langa alta si nu stiai care e originalul. Oricum, e trist...dc sa-ti faci o replica cand cu banii bagati ai fi scos ceva frumos din masina originala?
|
nu mai vorbiti aiurea, masina este senzationala.si oricum la ce iti trebuie in oras atatia cai cat are un ferrari?doar s-au vazut accidente cu ferarri si lamborghini, destule..
felicitari proprietarului. |
Quote:
P.S.am tot incercat sa ma abtin..la toate posturile tale..si le-am urmarit cu atentie..dar nu am mai putut!!!tie iti place ceva pe lumea asta??la tine totul este urat..fara sens..inutil..sincer..imi pare rau de mentalitatea ta.. scuze de putinul off facut.. |
amandoua sunt frumoase
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning