![]() |
Re: Cielo Executive (simplu si atat)
Si mie imi plac mai mult asa cu negru decat argintii cu totul...La banii aia se merita super mult! Andrei, lasa ma ca l-ai intrecut de mult pe ala , nu asa ziceau aia? =))
|
Pt cine nu stie despre ce era vorba cu intrecutul... Prietenul asta are un GLE de vreo 2 ani. Si incearca sa il stilizeze un pic... faruri clare, jante, folie, chestii din astea... Iar alti prieteni de-ai mei il luau peste picior ca eu am masina de cateva luni si arata mai bine a mea :)
|
Eeee, ziceau si ei asa sa te simti tu bine :P =)). Am vazut si azi masina ta parcata si mi-au sarit jantele in ochi (sincer, asa mi-am dat seama ca e a ta masina ca mergeam destul de repede eu) , deci totusi au efect :P.Plus ca am mai vazut azi, tot acolo langa masina ta, un bmw mai vechi cu jante aproape la fel (acelasi model, negre cu buza argintie) si dadeau bine de tot si pe ala! Deci... Good work!
|
Si eu vazui Bimmerul :) Am spalat ieri masina...astazi e murdara iar... :| Oricum se vede marfa cand e curata, contrastul intre negrul jantelor si albul masinii. Imi place cum se vede un pic mai inaltata de spate si cu cauciucurile ceva mai late... Chestia e ca ieri, dupa ce am facut un plin de gaz (am si 3/4 de benzina in rezervor) si am luat si un prieten mai greu... Imi cam atingea la orice denivelare =)) Si inca o chestie... fiind atat de inalta in spate, bat xenoanele cam jos acum :)
|
imi place masinuta ta:D! sa o stapanesti sanatos
|
9 Attachment(s)
Folie omologata si... jante (un photoshop deocamdata) Deabia astept sa ajunga... OZ, 15", 7j, 4x100 si 4x108, et 37...
|
Foarte frumos! :D
Cat te'a ajuns folia? |
3 mil :) Si i-am lasat si la baiat 15 lei ce mai aveam marunt ca a lucrat super... Ingrijit, pana nu a iesit perfect nu s-a lasat... Mi-a scos pana si ce mai ramasese din abtibildul ala din fabrica de pe geamul din spate :)
|
Super frumos Cielo si incaltat acu:D Imi plac jantele depasesc si BBS'urile alea;)Felicitarile mele si mare grije la borduri acuma:!: aa erea sa uit...ai folie si pe fata cumva?
|
Nu, pe fata nu am pus :) Nu avea asa deschisa si mi-e si frica si pun... Ma controleaza de oua baietii cu sepci si dupa vad ca sunt foliile agreate RAR, dar poate arunca un ochi si jante... si cum ele vor fi pe 15... :D Jantele, da... sunt peste BBS-uri (am vazut jantele pe masina baiatului din intamplare sambata si parca nu mai imi placeau atat de mult :) ) Dar sunt peste si ca pret... :) Asta e... dai un ban dar stai in fata :))
PS: nu mai pot cu gandul la jantele astea...de ar ajunge mai repede un pic :rolleyes2 Si dupa sa imi gasesc si caucioace... uooofff.... :oops: |
1 Attachment(s)
am fost mai harnic decat tine cu pozele:D...
P.S arata foarte tare cu noile jante :). Felicitari pentru achizitie. |
Arata frumos cu jantele dar trebuie coborata neaparat, daca vrei suspensie sport da-mi de stire te pot ajuta la un pret rezonabil ;) !
|
Pai zi-mi Robert, chiar daca nu acum...pe viitor e in plan...
Jantele imi plac la nebunie... chiar daca nu sunt intr-o stare atat de perfecta cum mi s-a spus... Si tremura volanul cam rau la viteze mai mari de 80 km/h ( :| ) dupa echilibrare, ca deh... 2 sunt cam strambe :| Sper totusi sa se poata indrepta... Totusi am gasit un punct in jur de 82 km/h unde, incredibil, volanul nu tremura de loc :)) Din pacate, tot atinge in spate cu tot cu et 37 si trebuie sa indoi buza... Dar atinge doar cand sunt 3 persoane in masina :D Cauciucurile... 195/50/15 Am gasit niste cauciucuri la SH, ca si noi... inca au tepisorii aia mici de cauciuc. 2 michelin, 2 hancook. Ca tinuta de drum e marfa... Distanta de franare s-a modificat considerabil... Cand apas frana brusc pe la 60, un scurt scartz si masina incremeneste! Foarte placut impresionat de cauciucuri... Si o poza... |
Quote:
|
Mare noroc pe masina asta ca a ajuns pe mana ta:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:03. |
- Copyright 2026 4Tuning