![]() |
Re: Machete in lucru - 3Mi_wrc
10 Attachment(s)
Am pus folie pe faruri:evil:
Si am bagat leduri in semnalizari:lol::lol: Ce ziceti ca ar mai trebui sa ii fac? Astept pareri:-? |
Arata hidos! :( Fara suparare ...
|
Ce anume arata hidos?
|
Per ansamblu masina ... nu mai e un Ferrari ... nici nu stiu ce sa zic ca ar putea fi! :(
|
razvan vrea sa spuna ca nu ti-ai ales bine subiectul de tuning, nu prea ai ce sa modifici vizual la un Ferrari.
In afara de alte rims-uri si eventual o alta culoare, "tuningul vizual" si "Ferrari" nu au loc in aceeasi propozitie |
Sincer...da jos folia (folia se aplica greu la 1:1 daramite la machete...uite ce cute a facut in zona aripilor spre exemplu), curata caroseria si vopseste-o in ce culoare vrei tu... Daca vrei si stripes la fel...tot cu vopsea, nu cu banda cum ai facut tu.
Farurile cu pleoape? La un Ferrari? Inteleg ca fiecare isi lasa imaginatia sa zboare, dar arata urat, urat de tot. De interior nu ma leg pentru ca poza e prea neclara. |
Fratilor asta e prima mea macheta care o tunez.... si stiu ca am incarcat-o prea mult , si ca un ferari nu e potrivit pentru tuning , am zis sa ma prostesc si eo umpic :D:D:D da acuma asta e numai umblu la ea , ma apuc de alta si sper sa o fac mai bine:D
|
Quote:
|
Deci.Ai zis ca ne spui cum ai facut angels-urile la macheta dupa ce termini.Uite ca ai terminat.....asteptam "marea dezvaluire a secretului"
|
poi am mai zis odat
infine ia o mina de pix(cu gel) bagi un led in ea ji acoperi interiorul minei. |
5 Attachment(s)
new project:D
nu va luati de interior nu era aranjat:D |
Ai grija cu o strici si pe asta....:(!!Oricum bafta!:)
|
Sper sa nu o stric
nu prea am ideii :-?? ziceti si voi ceva:D |
5 Attachment(s)
Pareri:D ?
|
arata bine,numai ca nu trebuia sa faci farurile negre,sincer....trebuia sa le lasi asa...bafta in continuare;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:10. |
- Copyright 2026 4Tuning