![]() |
Re: Hummer H1 din piese Ford
;) Super tare, pasiune fara limite...in timp sau bani...acum ar trebui sa faca un test drive...desigu cu un H1 scos de fabric...si sa aflam si noi care e mai tare dintre ele :shock: oricum..e tare omu. ( si 10 +si pt ARO..sau BUGaro..e super tare. as spune masinutza ideala pt orice roman...ca cate surprize ne ofea strada lu basescu, corect ???? :twisted:
|
cautati pe youtube replici facute din peugeot 306 coupe si pontiac fiero !
|
probabil la partea tehnica nu e lafel de reusit ca un H1 dar la partea de bodywork e finisat chiar mai bine decat un H1 autentic.
inca unu care a demonstrat ca daca vrei ceva poti bravo lui |
Foarte bine realizat, felicitari proprietarului.
|
Mda misto misto !!!
|
MUlta munca depusa care au dus la o adevarata nebunie.Respect celui care a construit-o si un 10+ pt Aro.
|
meserias omu si mai are si talent da mai bine isi lua unu original
|
Quote:
|
superba culoarea pe asa masina...nici nu stiti ce satisfactie ai cand reusesti asa ceva..nu te mai intereseaza k puteai sa iei unul de fabrica poate chiar 2, nu se compara! felicitari si sa aiba parte de ea...poate avea probleme cu cei de la hummer?
|
Topicul original
http://fullsizebronco.com/forum/show...=25748&page=35 H1 e mult inferior capitolul transmisie / directie / motorizare decat ceea ce a facut omul respectiv.... |
Pasiune pura...
|
Maniac, frate !!
|
bv lui pt pasiunea pe care o avea.... dar in jur de 10 mii asi lua un hibrid din filipine cu motor de isuzu si iesea mai ieftin.... dar inca o data bv lui
|
felicitari si toata stima omului!!!o muncit omul dar macar are cu ce sa se mandreasca!:) sper sa fac si io cv cu daciuca mea in viitorul apropiat,ca fiecare vrea sa aiba masina unica nu?;)dak are cineva cv idei ptr dacia mea,sami lase mesaj!am poze cu dacia aici!
|
iar ptr aro bravo lui!chiar imi place cum arata!io as mai face catecv pe ea,modificari micute dar ar arata super!!!;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:23. |
- Copyright 2026 4Tuning