![]() |
Re: VIDEO: Ford Focus RS vs. Megane R26.R
tin sa cred din ce am vazut in filmulet k focusul poate mai mult...parca nu a mers destul de tare cu el...pacat sincer de calitatea materialelor din interior...nu ca la megan ar fi mai bune dar parca totusi se putea mai bine sincer!
|
votat r26r pt performantele acestui model....oricum nu mi-ar strica sa am in garaj pe vreunul din ele!!!
ps:pt toti "atotstiutorii" de aici ....... r26r este de fapt un megane rs f1 (230 cp,diferential blocabil,etc...) usurat cu 123 kg(capota carbon,lipsa bancheta spate,etc) si incaltat cu niste semislicuri! |
votat R26R!rs-ul pare mai degraba o masina de raliu(macadam)pe cand renault-ul este pt circuit,dar va spun eu ca amandoua se descurca ff bine si prin oras...........cine stie cunoaste;)8)
|
Quote:
ps: stii ce motoare au monoposturile brawn gp,cele care conduc detasat campionatul mondia de f1? |
mai oameni buni: AMANDOUA sunt rs si facute ptr circuit si serii limitate. acum depinde fiecare cum/ce vrea. daca vreau o masina de zi de zi, imi iau r26 f1 sau rs cup (de fapt mi-am luat :D). daca vreau drag scot ce e inutil pe masina (ptr curse accelerare), mai fac doua-trei (mai multe) modificari pe unde trebuie si scot performanta. cat despre aspect, aici fiecare are gustul sau si e normal sa respectam gusturile, oricare ar fi ele. mie imi place "shake it" rs mult mai mult decat rs3 (care e comun, nu mai vad nicio diferenta fata de un ford/opel/altceva). deci, rs26r :-P
|
aaaa....black beauty rs.....;) ....asta incercam si eu sa explic....dar cand se ajung sa se faca comparatii cu wrc-urile,cu anii de glorie a marcii respective....pff ....vedem cunostintele in materie a fiecaruia!!!inca multi nu realizeaza ca masinile raliu sunt altceva fata de cele normale de strada,chiar daca poarta aceleasi "haine"!!!
ps:un mic deliciu pt cunoscatori...Ragnotti cu r5 https://www.youtube.com/watch?v=TSZra_-ftF8 |
Quote:
|
Quote:
Mercedes |
da,au motoare mercedes!!! au motoare produse de o firma recunoscuta pt siguranta,eleganta,stil,etc,o firma de care toata lumea o egaleaza cu confortul cel mai bun,fata de bmw care toata lumea stie bmw=sportivitate!!!!si totusi uite ce diferenta este la ora actuala pe pista intre cele 2 marci!!!
dar monoposturile RED BULL? |
Quote:
|
am votat Megane R26 R, amandoua sunt extraordinare, dar eu as prefera Megane R26 R, da fordul mi se pare prea borcanos fata- spate.
|
focus rs e superioara din aproape toate punctele de vedere, lux, putere, prietenoasa, aspect,tinuta de drum, mai putin pe circuit unde megane isi are teritoriul, un detaliu mai putin important pentr o masina de strada. as alege focusu indiferent de circumstante.
|
Quote:
nu ..ideea era urmatoarea.. ambele masini sunt foarte capabile fara nici o urma de indoiala,dar r26r care este de fapt o masina derivata din varianta f1 cu cateva modificari bate o masina mult mai puternica ca motorizare este demn de apreciat!!!si acest apt este datorat TehnoCentre-ului (centru de cercetare Renault) care este unul dintre cele mai mari centre de cercetare din lume!!! si poate in scurt timp o sa vedem si pe la noi un r26r!!! ps:stai linistit ca stiam ce motorizare are Brawn GP,ideea era sa dau ceva de inteles anumitor persoane care confunda masina de competitie cu masina de strada!!! |
Focus RS:
- imi place designul - e masina de zi cu zi - super performante |
Am votat RS-ul , imi place mai mult cum arata are un stil agresiv , parca iti da siguranta cand esti la volan mi-se pare o masina sigura pe viraje , si din punctul meu de vedere Focusul este cu mult peste megan.Deci am ales Focusul ca sa nu fie megan.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:59. |
- Copyright 2026 4Tuning