Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Honda Civic acaparată de omizi olandeze (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/125786-honda-civic-acaparata-omizi-olandeze.html)

Drag_Event_Addict 28-05-09 17:28

Re: Honda Civic acaparată de omizi olandeze

sincer daca as fi pus intr-o situatie de genu am nevoie de masina as duce-o la spalatorie undeva dar daca nu le-as lasa sa devina fluturasi :)))

aleXpeed 28-05-09 18:00

Eu as apela la niste pompieri sa o dea cu "boost jetul":)).

baladi 28-05-09 18:46

Quote:

Originally Posted by Cigo (Post 2358831)
Vă invit să ne spuneţi ce aţi face dacă v-aţi găsi maşina într-o dimineaţă în asemenea hal?

Exact ce a facut proprietarul: as face poze si le-as pune pe net:lol:

fulgerash 28-05-09 20:19

Pai legumele si fructele din olanda nici omizile nu le mai maninca .

scturoag 28-05-09 20:35

Si s-au apucat de mancat masini ?!? :lol: chiar is curios ce au gasit asa "gustos" la masina aia .. de ce nu s-au pus pe lemn .. in copaci .. pe banci ..

Chucky bmw 28-05-09 23:41

eu as lua 2 stingatoare si as da pe ele :)) sau iau lampa daia de topesti zmoala si gata cu riscu ca fac vopseaua praf sau ia foc masina :X:>:)). sau chem pompieri cu un super jet dala de la ei si gata :X:))) tre sa fie si fun cand faci asa cv :))

ZaXXaZ 29-05-09 09:57

nu va agitati...civicul e in proces de transformare...intr-un Type-R:yes:

YGD-sef 29-05-09 10:01

Doamneee nu as vrea sa imi las masina pe strada aia !:)

best_fan 29-05-09 10:07

eu as veni cu butelia de gaz si cu parlitorul , o sa moara toate arse de vii , inclusiv mazga aia sau ce-o fi

scturoag 29-05-09 11:48

Si in masina ce faci ?!? ... ca alea au intrat si in masina cu siguranta ... prin instalatia de aer conditionat sau pe undeva tot au intrat ... ca nu ii asa greu .... degeaba .. trebuie sa chemati deratizarea la fata locului ... sa le omoare pe toate cu insecticid si tot felu de solutii ... si apoi va duceti frumos la o spalatorie si va faceti interiorul si exteriorul :D

AxAM 29-05-09 15:25

Na pacat de propietari..eu daca m-as trezii si as vedea asa ceva...m-as urca pe acoperis..urasc genul asta de viatuitoare...azi mai urmeaza sa zica cineva ca a gasit colonie de sobolani la el in masina...oricum..urat ce s-a intamplat..da trebuie sa recunosc ca am citit toate commenturile si nici acum nu ma pot oprii din ras...da cel mai tare a fost ce a zis politistul.."trist oricum

AxAM 29-05-09 15:26

pardon..am facut cateva greseli...vroiam sa zic ca in ziua de azi nimic nu e imposibil....apoi ca mai urmeaza sa se gaseasca o colonie..."

ciucurel04 30-05-09 16:21

ce husa smechera are omu' asta pe civic:))

2fast4you 30-05-09 19:36

Quote:

Originally Posted by best_fan (Post 2361810)
eu as veni cu butelia de gaz si cu parlitorul , o sa moara toate arse de vii , inclusiv mazga aia sau ce-o fi

Si cu vopseaua de pe masina ce ai face ca si aia dispare o data cu mazga si cu omizile...

Oricum raspunsul politistilor e genial, cred ca au facut cursurile impreuna cu politistii nostri

Cobra2007 30-05-09 20:41

wow.... (WTF!!??) ... tocmai la olandezi ? :)))) nasol pentru proprietari...

p.s : copacii arata bine, parca sunt din basme :D
p.p.s : in ultima poza e superb background'ul cu casele :-P

All times are GMT +2. The time now is 12:12.

- Copyright 2026 4Tuning