Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia UFO din Oradea (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/12546-dacia-ufo-oradea.html)

danutSZY 11-07-06 17:25

Re: Dacia UFO din Oradea

Quote:

Originally Posted by Trickz
mijtoaca masina.dar dacia mea preferata ramane asta:

cred ca e cea mai faina dacie care am vazuto pe net!!!!!!!!!!!!!!!

claudiu lucian 11-07-06 21:10

fratelo...cum pui jentile, nu ne-ai rasp. Felicitari, arata bine,da park e neterminata, mai fa ceva la ea, nishte spoilere, praguri...

WBL-87 11-07-06 21:38

Arata bine masina ... dar incearca sa o lasi cat mai simpla si cu jentiile alea o sa arate criminal .... bafta si ai grija de ea

Geko 19-07-06 18:56

Quote:

Originally Posted by JohnyXxx
Cea mai praf masina din lume DACIA =)))) tre sa fi mai muci ca masina sa tunezi asa ceva.Orice i-ai face tot jeg ramane. Dacia Tuning =))) :))) =)))

praf esti tu k nu apreciezi o masina buna ? pustiulika de B-69-TAU ai auzit[e o dacie ff marfa si are ceva ce nu gasesti pe o dacie 1310 la ora actuala .dak cumva nai auzit de ea ]? orice om isi tuneaza masina ,indiferent de marca ei! Omu sio face cum vrea el si cum sa se simta mai bine in ea !

fenyx 20-07-06 03:05

e beton capota ,poate ar merge si o bara tunarita!!!
p.s. mai esti pe aici?

B 53 BAN 21-07-06 11:07

arata bine, desi capota e putin exagerata gustului meu
as vrea s-o vad cu jantele alea, ca tare sunt curios cum o sa le pui
sper sa ne spui si noua

raketa_maryan 10-08-06 20:35

sal.... super masina... am un break identic ca culoare si an banuiesc... zi mi te rog de unde ai luat alea din fata pt faruri si cum ai decolorat stopurile...astept rasp tau sunt chiar interesat... ms

https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/21004-dacia-break-2004-58-kmi.html uite te si la ea dar eu sunt abia la inceput

PizziRG 11-08-06 12:20

in afara de capota nu are nimic. in plus e criminala cu jentile alea stock :D. kiar nu vad de o tot laudati atata.

catarsis 11-09-06 10:47

pls da-mi si mie un nr de tel . sunt super triplele ! poate ai de gand sa-mi raspunzi merci

Mihaitza_tdi 12-09-06 18:32

nush dak mai are internet si din cauza asta nu-ti raspunde!

catarsis 12-09-06 20:05

pai stie careva cum as putea sa iau legatura cu el adica un nr de tel ceva

B 89 WRC 28-09-06 01:36

e foarte simplu sa pui jatele alea

B-12-ULY 07-10-06 04:26

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 307442)
mijtoaca masina.dar dacia mea preferata ramane asta:

wow
nenorocita mai e!!
nu am mai vazut o pana acum

B-12-ULY 07-10-06 04:27

Quote:

Originally Posted by UFO-Dyti (Post 299559)
Am citit anterior de o dacie beton UFO din Iasi as dori sa vad si eu niste poze cu ea , pana una alta va arat ce am eu.Info pe www.ufo-tuning.go.ro

belea rau capota!!!!bv
ceva de genu vreau sa mi fac si eu

UFO-Dyti 26-11-06 11:22

1 Attachment(s)
Imi cer scuze pt lipsa indelungata de pe net dar am fost cam ocupat in ultima vreme ajung acasa si dorm, nu stau acasa ca in buncar .Pt cei ce sunt interesati de triple : imi pare rau dar le-am cumparat ocazional nu stiu de unde s-ar putea face rost de ele.Am vorbit cu cineva de la bucuresti si mi-a zis ca sunt serie limitata si nu se pot face rost numai ocazional.Am vrut sa imi cumpar si eu inca o pereche de rezerva dar nu am mai gasit.Intentionam sa imi pun jantele alea dar se pare ca voi renunta la ele,le mai am am pus niste cauciucuri joase pe ele dar ,momentan nu sunt dispus sa le pun pt ca necesita multe modificari ramane pe viitor sa vad ce fac.am suspensie sport pt ea dupa ce o voi monta , ma voi hotara probabil ce voi face.Nr meu de tel este:0744425134 daca cineva ar dorii modificari la masini si in special la sistemul audio ma poate contacta fac lucrari la comanda.

All times are GMT +2. The time now is 13:31.

- Copyright 2026 4Tuning