![]() |
Re: Dacia UFO din Oradea
Quote:
|
fratelo...cum pui jentile, nu ne-ai rasp. Felicitari, arata bine,da park e neterminata, mai fa ceva la ea, nishte spoilere, praguri...
|
Arata bine masina ... dar incearca sa o lasi cat mai simpla si cu jentiile alea o sa arate criminal .... bafta si ai grija de ea
|
Quote:
|
e beton capota ,poate ar merge si o bara tunarita!!!
p.s. mai esti pe aici? |
arata bine, desi capota e putin exagerata gustului meu
as vrea s-o vad cu jantele alea, ca tare sunt curios cum o sa le pui sper sa ne spui si noua |
sal.... super masina... am un break identic ca culoare si an banuiesc... zi mi te rog de unde ai luat alea din fata pt faruri si cum ai decolorat stopurile...astept rasp tau sunt chiar interesat... ms
https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/21004-dacia-break-2004-58-kmi.html uite te si la ea dar eu sunt abia la inceput |
in afara de capota nu are nimic. in plus e criminala cu jentile alea stock :D. kiar nu vad de o tot laudati atata.
|
pls da-mi si mie un nr de tel . sunt super triplele ! poate ai de gand sa-mi raspunzi merci
|
nush dak mai are internet si din cauza asta nu-ti raspunde!
|
pai stie careva cum as putea sa iau legatura cu el adica un nr de tel ceva
|
e foarte simplu sa pui jatele alea
|
Quote:
nenorocita mai e!! nu am mai vazut o pana acum |
Quote:
ceva de genu vreau sa mi fac si eu |
1 Attachment(s)
Imi cer scuze pt lipsa indelungata de pe net dar am fost cam ocupat in ultima vreme ajung acasa si dorm, nu stau acasa ca in buncar .Pt cei ce sunt interesati de triple : imi pare rau dar le-am cumparat ocazional nu stiu de unde s-ar putea face rost de ele.Am vorbit cu cineva de la bucuresti si mi-a zis ca sunt serie limitata si nu se pot face rost numai ocazional.Am vrut sa imi cumpar si eu inca o pereche de rezerva dar nu am mai gasit.Intentionam sa imi pun jantele alea dar se pare ca voi renunta la ele,le mai am am pus niste cauciucuri joase pe ele dar ,momentan nu sunt dispus sa le pun pt ca necesita multe modificari ramane pe viitor sa vad ce fac.am suspensie sport pt ea dupa ce o voi monta , ma voi hotara probabil ce voi face.Nr meu de tel este:0744425134 daca cineva ar dorii modificari la masini si in special la sistemul audio ma poate contacta fac lucrari la comanda.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning