![]() |
asta are ceva special , tot incerc sa aflu ce :)
te pupa fratioru tau |
LOL !!Super tare satzi traiasca :D :D :D
|
Tiam zis si ati mai zic tot ce va doriti inpreuna si tot ceti doresti si tu :wink: :D
|
Re:
Quote:
frumos...stii tu e o zicala : ce e frumos...si lu' d-zeu ii place ;) (ps: I'm God) :) |
ce bine ziceau parazitii.... jos cenzura =))
|
@ santo: maaareee bandit esti tu 8) :wink:
anyway,daca n-as fi stiut as fi zis ca are vreo 20 de ani |
Re:
Quote:
|
santose . . . buna rau tata fata . . . tre sa mi-o prezinti si mie sa vad daca va dau binecuvantarea .. .o lasi la verificari vreo 2 zile sa vedem daca e ok :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
santoseee n-as putea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
bah ... dar ... la filiala constanzta nu va ganditzi .. :) glumeam ... i`m shock ... cum putetzi gandii animalelor .. daca vad fetele .. e frumos mah :)) |
ALOOOOOOOOOOOOOOOOOo ......
pe rand plz .... :lol: :lol: :lol: :lol: glumeam ,hai .. totusi .. gata cu glumitzele astea .. fordule ... ce-o sa mai platesti tu ptr asta .... si chiar avem de gand sa ti-o dau 2 zile ptr verificare, acum ... nici ca mai pupi .. :lol: |
Re:
Quote:
|
hai mai Raducu.....nu fii rau.......lasa-l si pe ford......nu de alta, dar apoi te consolez eu.... :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:
|
santose, am vrut sa-ti spun imediat cum am vazut pozele, da n-am avut timp... :twisted: sa nu te puna naiba sa vii cu ea, cand sunt si io prin preajma, ca ti-o ioau cu japca sa-i facem rodajul..vedem dc are joc intre piston si camasa..promit ca nu folosim decat 300v :wink: :lol: :twisted:
aoleu ce bunaciune..sa nebunesc.,...Fordule, avem treaba tata!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:49. |
- Copyright 2026 4Tuning