![]() |
Nu \"raportul de compresie\" in incinta te intereseaza. :P Ti-am spus. Daca nu vrei sa sune spart, pui un port mai adanc. In fine... Daca esti multumit de incinta asta, de ce vrei sa o schimbi?
PS: La o incinta BR, portul face sunetul. Cand o sa vrei ceva mai bun, incerci cu un port de 10 cm si experimentezi pana gasesti sunetul care-ti place. |
Re:
Quote:
|
Port de 10 cm, te joci cu el si dupa aia vedem ce-i mai trebuie. Bafta!
PS: La una din incintele originale (care avea sub 60 de litri) firma folosea doua porturi de 10 cm, aprox 16 cm adancime. E drept ca nu cobora foarte jos. Dar dadea suficient de tare. Deci....marimea conteaza. :wink: |
las ca trec azi pe la atelier......si povestim
|
un directed audio pe 15' merge mai bine ca un Magnat xtc300 ???
PLS cat de repede sami raspundetzi :( |
eu consider Directed Audio mai bine plasat decat Magnat, dar numai datorita preturilor si esteticii...de auzit, am auzit doar Magnat-ul, care nu m-a dat pe spate...
rellaxx, spune-mi si mie pls (sau care mai stie), la un difuzor de 15 inci cu incinta BR de 113L, portul de 15 cm diametru si cam tot atata adancime este suficient? (mai adanc de atat nu aveam cum sa-l pun, doar sa-l repozitionez pe incinta) dar un port mai \"labirint\" asa este bun la ceva? (adica putin curbat si mai lung) - e vorba de un jbl gt4-15 |
Re: unpic de ajutor ...
numai 1 singura parere ???
|
Directed Audio.... Net Superior Magnat
|
ok.......multzam
|
1 directed audio e peste magnat cu mult
2 pt jbl ul gt4 15 la br d 15cm diametru lungimea trebuia sa fie d 38 cm...tu il ai mult prea scurt..fa cumva sa l lungesti k nu e deloc bine ....incinta ta e acordata sus....fa cumva din tuburi d plastic un bass reflex cotit la 90 cam cum a facut swat cat dak ai vazut la dls ul lui...si sa ai grija sa masori lungimea in interiorul tubului nu p exterior... |
e normal ca afisajul la condensator sa stea aprins chiar si cand motorul e oprit ?? :D
|
Nu toate condensatoarele au fir de remote, unele se sting si aprind singure.
|
pai si daca al meu ramane in permanenta aprins ... adica afisajul de pe el :( ... ?? e de bine sau de rau :D
|
Poate ai pe undeva consumatori.
|
o sa ma uit maine exact sa vad ce valoare afiseaza ...
ps: am posibilitatea sa o gasesc maine cu bateria "moarta" ? :D |
| All times are GMT +2. The time now is 12:15. |
- Copyright 2026 4Tuning