![]() |
Re: Nexia - Under construction
Multumesc pentru pareri.Desigur vopseaua va fi alb perla ceva de mov probabil.Bara din fata,acolo unde e sparta asa am luat-o.Urmeaza sa fac ceva modificari si la bara.Scaunele au fost pe un kadett.
|
frumasa, frumoasa, spor la modificari
|
Ce n-as da sa am si eu un bord de GSI.
|
Cat a costat motorul pentru transplant??
|
14 Attachment(s)
Am luat o calibra cu totul pentru transplant.A costat 550e.
In perioada asta s-a refacut motorul in sensul ca a primit cuzineti noi,segmenti noi,toate garniturile,alta chiulasa,toate semeringurile.Am fost pana la mare in rodaj si am revenit.Asa ca...continuam tuningul... Azi bordul plusat.Dar din pacate intunericul a venit prea devreme si nu am terminat de montat. |
pfffiiiuu...cata munca...curajos esti:D...sa mor daca incepeam sa plang si ma dadeam cu fundul de pamant...daca vedeam asa ceva la masina mea:lol:..
P.S. ce ai patit la bara fata? |
vad ca nu ai proiectoare...daca te intereseaza (si platesti transportul prin curier) iti donez un set originale, doar sa nu mai aud de asa ceva...dau daca vrei din alea clare, iti dau din alea, ca eu nu le mai folosesc
|
Extraordinar RIk! Foarte frumos ce faci tu... Mai pune poze cu interiorul dupa ce termini te rog... Ma omoara scaunele alea cat de calumea arata si deabia astept sa vad si bordul... Dar am o intrebare... Bordul e cam la fel ca cel de pe kadett, de ce nu l-ai imbracat pe cel original?
|
Cel imbracat e bord de cielo.Doar ceasurile sunt de kadett.Nu inteleg ce vrei sa zici.Bafta
|
Interesanta ideea ..... cate kg are nexia de curiozitate??
|
cum ai plusat bordul?
|
Da... scuze, nu am realizat... am vazut in ziua aia un kadett sau vectra care aveaa parte de sus a bordului exact ca la cielo... si am zis ca deala ti-oi fi luat :)
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
in poze seamana cu o banala mocheta...dar cred ca in realitate arata foarte bine...si este placuta la atins:D...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:55. |
- Copyright 2026 4Tuning