Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   VW GOLF 6 (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/12504-vw-golf-6-a.html)

mercut 09-02-06 18:24

george_smiley.... io nu sunt de la vw si nu stiu daca ala o sa fie faceliftul din primavara lui 2007 dar cred ca tu exagerezi putin cand spui ca primele poze sunt mai degraba facelift... spune-mi tu mie unde ai vazut un facelift asa de radical, care sa schimbe aproape 90% aspectul masinii.... ia zi-mi tu mie daca ai vazut renault megane sau mercedes sl sau chiar audi a4, daca modificarile sunt chiar asa de mari cum vrei tu sa spui.. la facelift se modifica putin aspectul interior si exterior, in rare cazuri si unele motorizari pentru a da un aer nou masinii si a incadra-o in aspectul general al marcii .. in cazul vw masca cromata care e prezenta pe vw passat..asa ca nu cred ca se pune problema ca primele doua poze arata 'mai' facelift

cannabis 09-02-06 20:39

Hmm....

a :arrow: :arrow: :arrow: Am senzatia ca e un pui de fake.... ce mi-a intarit aceasta idee este ca: simplu deschizi poza.... desigur marita ... si deasupra capotei de vede o dungulita neagra...primul semn ca e decupata de undeva(Photoshop-MagneticTool), al doi-lea semn este: tot deasupra capotei... dar mai spre margine se vede o \"cupitura\" (o chestie pe care numai un LasoTool sau Magnetic Tool o face) in fine... studiati conturul masinii... in special pe partea superioara (la cer) si veti vedea o suprapunere nereusita...

P.S. Parerea mea... Deci nu e Batuta in cuie

Deschideti poza in care se vede \"botu\"

Astept opinii :P

George_P. 10-02-06 13:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mercut\"
george_smiley.... io nu sunt de la vw si nu stiu daca ala o sa fie faceliftul din primavara lui 2007 dar cred ca tu exagerezi putin cand spui ca primele poze sunt mai degraba facelift... spune-mi tu mie unde ai vazut un facelift asa de radical, care sa schimbe aproape 90% aspectul masinii.... ia zi-mi tu mie daca ai vazut renault megane sau mercedes sl sau chiar audi a4, daca modificarile sunt chiar asa de mari cum vrei tu sa spui.. la facelift se modifica putin aspectul interior si exterior, in rare cazuri si unele motorizari pentru a da un aer nou masinii si a incadra-o in aspectul general al marcii .. in cazul vw masca cromata care e prezenta pe vw passat..asa ca nu cred ca se pune problema ca primele doua poze arata 'mai' facelift

eu nu am vrut sa te acuz cu nimic..... :roll:
da daca tu zici ca farurile si stopurile schimbate reprezinta 90% din masina,asa o fi
.......eu unu nu mai spun nimic ca tot ca voi e

sil4tuning 10-02-06 19:42

4 Attachment(s)
cateva poze golf cu face lift si golf V GTI pe motorina

George_P. 10-02-06 21:43

golf GTI diesel????
ala numai GTI nu e frate.....nush cum vine da nu prea imi vine a crede
poate GTD :wink:

sil4tuning 10-02-06 21:51

Golf Facelift and GTI Diesel Spy Photos
by Andreas Conradt
Copyright by AUTOMEDIA
edited 02-09-2006
It comes as no surprise that the GTD will get the petrol GTI’s outstanding grille, though newly interpreted as the GTD will be available in the facelifted version of the Golf right from the start. Power will come from the 2.0-litre four-cylinder TDI, though output will be increased from today’s 140 to then 170 bhp.

mercut 11-02-06 11:34

sa nu uitam ca golf gti IV a avut 8 motorizari.. dintre care 2 pe motorina... ar strica tot farmecu modelului :((

mercut 11-02-06 11:36

aaa..si apropo.. george_smiley nu ti se pare ca pozele cu faceliftu puse de sil4tuning seamana cu alea gasite de mine? :?

George_P. 12-02-06 21:08

mda.....oricum nu cred ca ala e face lift-ul
asta e,asta e parerea mea
vom vedea daca ma insel sau nu :wink:

shadowro 13-02-06 10:21

arerea mea e ca e un R32 sau R36 .. .sau cum dreq le zice la modelele cu motorizari de top de la golf. ( ma refer la golful de pe prima pagina )
in cazul in care nu atzi observat e in 2 usi cu garda lasata la sol si cu jante care nu le vezi prea dez pe golf. eu zic ca e varianta pur sange a vw golf V
O asemenea motorizare merita sa iasa in evidenta nu ?

neXus 13-02-06 17:10

Pozele de pe prima pagina reprezinta un colaj frumos facut in Photoshop. Pentru un model care va aparea peste 4-5 ani, acum nu sunt nici macar matrite pentru caroserie. Iar machetele nu stau frumos la soare sa le faca poze lumea.
Pe multe site-uri (romanesti si straine) am vazut imaginea artistilor asupra aspectului unui viitor model, facute pe calculator. De multe ori, masina nu ajunge sa semene deloc cu fanteziile artistilor (vezi si Clio III)

George_P. 24-02-06 23:54

3 Attachment(s)
uite,ati luat si voi farurile si stopurile d-aici.......si cica golf 6 :wink:

GabiByte 25-02-06 00:44

Din fata imi aminteste de VW Lupo si din spate de Seat Ibiza

teddy 25-02-06 01:13

eventually vw does the cc trick :wink:

George_P. 25-02-06 10:10

ma uit si la pozele lui mercut,ma uit si la pozele mele si ma intreb.....
de ce sunt frate inmatriculate,cum asa daca e doar un concept???
nu stiu de pozele lui mercut daca sunt fake,da pozele mele sunt luate de pe un site bine gandit.
totusi de ce sunt inmatriculate?? :?

All times are GMT +2. The time now is 22:13.

- Copyright 2026 4Tuning