![]() |
Re: SUPERCARS - roundup
Quote:
|
Quote:
Nimic din ce contesti tu nu este argumentat, inclusiv denigrarea GTR-ului este departe de a fi argumentata de tine. Asteptam sa vii tu cu o sursa mai credibila decat cele 2 date de mine, ca sa te poti umfla in pene pe drept. Asta este, sunt pofticios de "i", dar la cultura auto si soferie iti pot oferii ocazia sa ne masuram, poate-ti mai trec impresiile astea de atotstiutor, nu de alta dar este un forum auto nu de literatura. Cred ca tu ai inventat masina timpului daca RX7 ,Supra si GTR sunt un cacat pentru tine si in cazul asta ne cerem scuze, nu ne-am dat seama ce eminenta ne baga in seama. :)) P.S. "supercar • noun a high-performance sports car." - sursa - Oxford Dictionary of English 2008 adica - substantiv al unei masini sport de inalta performanta - sursa- un fel de DEX |
Quote:
|
Multumesc de traducere dar nu trebuia sa te strofoci. Cat despre RX7 / Supra etc da in topicul asta sunt rahat, nu au nicio treaba cu supercar-ul. Cat despre denigrarea GTR-ului, la fel, masina imi place dar nu are legatura cu topicul asta unde ar trebui sa se discute de supercar-uri nu de Nissan / Toyota care in primul rand nu au aspectul de supercar. Fiecare ramane cu parerea lui dar pentru mine, si multi altii orice ai face un Nissan fie el 240SX fie el 350Z sau vreo Toyota poate sa fie racheta si sa faca pipi pe orice cu sau fara modificari, atata timp cat arata a caramida, nu au motor central (mare parte a supercar-urilor cam asa au), sau vreun sunet aparte nu au ce cauta in categoria asta.
|
Anaconda, te rog calmează-te, trage aer în piept o secundă înainte să dai submit post şi îndulceşte-ţi termenii, nu transforma topicurile într-o mahala că nu sunt dispus să facem asta. Un dialog al surzilor nu e tocmai cel mai bun lucru pe forum, dar dacă el vine însoţit şi de expresii tari deja e prea mult...
|
Quote:
Referitor la motor central si eu sunt adeptul lui dar ZR1, Porsche sunt dovada ca se poate scoate performanta f buna si fara motor central. Daca citeai introducerea toping-ului ai fi vazut ca subiectul se refera strict la raport pret/performanta, nu ma intereseaza istoria, brandul, designul, etc. Asa ca in topicul de fata ce spui tu nu are valoare, de design nu se discuta, mie-mi place mai mult GTR-ul decat Maserati, M6 si chiar decat R8 dar asa cum mie-mi plac brunetele buzate, slabute si cu fese tie poate-ti plac blondele pieptoase si plinutze, dupa cum am invatat de mici gusturile nu se discuta, dar performantele si pretul se pot compara f usor. De sunet nici nu are rost sa dicutam..... |
Nu consider ca este corect sa introducem in comparatiile strict teoretice masini de genul R8 V10, ZR1 ori Enzo, pe langa GT-R sau 997 GT2/Turbo/GT3. Inainte de a ma contesta, observati ca acestea doua sunt masinile cu motoarele cele mai mici (3.8 respectiv 3.6 l, in 6 cilindri).
Chiar si cu diferenta mare existenta intre ele si restul supercar-urilor, faptul ca s-au impus pe piata si au performante deosebite ma face sa le prefer pe ele. |
am votat aston martin-prestanta; si corvette z06 datorita pretului mic in raport cu puterea motorului.
|
aston - eleganta, stil, performante
z06 - design agresiv, performante, pret redus (fata de restul) galardo - am eu ceva personal cu lambo-urile GTR - japoneza, pret redus, performante foarte bune (deci cea mai buna in raport calitate/pret) |
votez ZR1 o masina cu performante de ENZO MCLAREN si cel mai bun raport performante/pret
|
Sa argumentez votul atribuit BMW-ului M6...
Designul e subiect de genul "de gustibus non discutandum", mie imi place, mi se pare o combinatie excelenta intre sportivitate si eleganta. Nu comentez capitolul motor pentru ca se stie deja despre ce e vorba. La sfarsit principalul motiv: dintre toate cele de mai sus cred ca ofera cel mai bun confort si spatiu interior/portbagaj, fiind si cel mai bun compromis intre supercar si masina de strada. |
Quote:
|
Let me guess...votul tau a plecat la GTR... E o preferinta strict personala si fiecare are dreptul la o opinie nu? Nu am atacat celelalte modele, pur si simplu mi-am expus punctul de vedere. Maserati nu e pe gustul meu, atata tot.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning