![]() |
Re: Acesta este noul BMW Seria 5 GT!
Nici un post favotabil! Asta spune multe despre cat de bine primit o sa fi. Subscriu si eu...e urat rau de tot, parca e e o struto-camila. Pacat de BMW ca au luat-o pe aratura cu modelul asta.
|
Nu stiu unde sa-l incadrez....:rolleyes2
Mi se pare modest la design. |
Urat urat urat... pacat !
|
Un X6 cu garda la sol mai mica se vrea masina de familie sau sport?
|
arata urat..
|
e o clasa total noua, deci nu il mai comparati cu alte modele ca nu are rost.
cred ca si-au ales gresit momentul lansarii, dupa cum vedeti din parerile negative, o sa strice mult imaginea noului seria 5. |
daca tot au motoare de mori de ciuda macar s0o fi facut frumoasa sa te uiti la ea de geaba te duci la suta in 5 secunde ca o sa ti fie rusine cand te dai jos din ea
|
cred ca ei au considerat ca poate fii un concurent ptr r-classe pacat ca si r e urat cu spume....
cred nush oricum e urat rau,,,:( |
Pe banii mei nu l-as cumpara, dar sa-l am mi-ar convenii
|
Daca ii scoti insemnele cu BMW poti sa jur ca e inca o copie Chinezeasca (proasta) dupa X6. Incredibil de urat. :shock:
|
imi place!
o masina de familie |
E chiar ciudata masina, ce pot sa zic, imi place dar nu stiu, e cam ciudata. Spatele nu ma atragee, poate nu ar fii trebuit sa taie stopurile alea asa cu portbagajul. Arata ca un X6 mai mic :D
|
Quote:
"Superba masina,pentru oameni destepti nu pentru prosti " -la Astonu ala de care rad toti Ai un complex de inferioritate mintala? Sau iti place sa inoti impotriva curentului? Sau doar te distrezi ca nu ai ce face? |
Noroc ca scrie pe-acolo si twin turbo, ca altfel era tristete mare. Urata masina...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
- Copyright 2026 4Tuning