Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LANCIA (https://forum.4tuning.ro/178-lancia.html)
-   -   Lancia Delta HF Integrale MARTINI 6 (https://forum.4tuning.ro/178-lancia/12493-lancia-delta-hf-integrale-martini-6-a.html)

ZoliaT 05-02-06 23:37

1 Attachment(s)
chiar si lancia a avut parte de spy shots la vremea ei :

ZoliaT 05-02-06 23:40

1 Attachment(s)
ce se poate scoate din ea la nevoie :

ZoliaT 05-02-06 23:54

5 Attachment(s)
istorie :

Delta HF Integrale 5 - Martini 5
Exemplare: 400
Anul: 1991-1992

Lansata cu ocazia sarbatoririi a cinci titluri mondiale wrc consecutive
Particularitati :
Scaune imbracate in piele de Alcantara neagra u centuri rosii

Placuta de identificare din argint

Priza de aer si eleron anterior negre

Capac chiulasa rosu

Cauciucuri Michelin MXX 205/50 ZR15

Cost : 56 millioane lire italienesti

poze:

ZoliaT 06-02-06 00:01

2 Attachment(s)
Delta HF Integrale 6 - Martini 6

Exemplare: 310

Anul: 1992

Lansata cu ocazia aniversarii a 6 ani de titluri in WRC

The Martini colors detach on the flanks therefore like decalcomanias \"World Rally Champion\" and loghi \"HF\". To the inside plates in carbon fiber are found. On the gear lever they have been installs bearings to you in teflon for one greater manegevolezza; the cap is modified, slab in carbon fiber and run knurl type. The circles are white men from 15\". Of series: ABS, car radio 111 Clarion CRX R, red seat belts, manual climatizzatore, red cover punterie. The drainages of the front mudguards are pierce to you. Tires Michelin MXX 205/50 ZR15.

Pret 61.750.000 Lire

ZoliaT 06-02-06 00:06

In toal Lancia a lansat 12 modele speciale baza pe EVO

Delta HF Integrale 5 - Martini 5
World Rally Champion - Verde York
Delta HF Integrale 6 - Martini 6
Club Italia
Giallo Ferrari
Giallo Ginestra
Bianco Perla
Blu Lagos
Dealer's Collection
Final Edition
Club \"Hi. Fi.\"
Delta Cabrio

o sa va prezint ceva detalii pe forumu dedicat marcii care il deschid in curand si a carui moderare i-o ofer cu cea mai mare placere lui andrei

ZoliaT 06-02-06 00:18

4 Attachment(s)
ops .. era sa uit ..
a doua parte a surprizei ca sa revenim la topic

evolutia video a acestei masini pana acum in romania ;)

SEBASTIAN 06-02-06 07:14

Chiar asta e masina!

andreitentean 06-02-06 20:03

accept moderarea cu mare placere.
momentan nu am poze facute de mine chiar cu masina in original.
in secunda in care imi voi ridica degetul de pe declansator le veti vedea si voi.

multumesc mult pentru aprecieri si vreau sa spun ca sunt foarte placut SURPRINS cate lume apreciaza aceasta masina. multumesc ca mi-ati aratat ca exista si adevarati pasionati si cunoscatori pe acest forum.

PS: vor mai urma surprize unicat !

NWZeu 06-02-06 20:28

cu adevarat bijuterie, o masina de colectzie ravnita de multi. sa o stapanesti sanatos si sa auzim numai de bine.

sil4tuning 06-02-06 20:33

ai reusit sa o inmatriculezi ? nu aveam idee ca este masina ta andrei pana sa auzim de la sebastian
in orice caz cu siguranta la masina trebuie umblat ...ca DSD ia cam dat ceva avans .....felicitari pt alegere :!:

andreitentean 06-02-06 21:57

la masina nu va umbla nimeni cu absolut nimic!
am destule masini cu care ii dau distanta DSD-ului.

andreitentean 06-02-06 21:59

as vrea sa ma vad si eu la start langa un m3, asa de curiozitate. dar de data asta cu mine la volan.

ALXutz 07-02-06 00:01

Te salut Andrei

Eu sunt posesor de Alfa Romeo si mai nou pot spune ca am devenit un impatimit al marcii si al masinilor itaiene in general (cel putin al celor incarcate de traditie). Sunt un membru activ al comunitatii AlfaClub Romania, unde, cu putin timp inainte de noua ta achizitie, s-a discutat despre acest model.
Asadar, cu aceasta ocazie iti adresez o invitatie duminica, ora 13:00, Piata Constitutiei, unde are loc intalnirea saptamanala AlfaClub, unde ne-am bucura cu siguranta sa ne prezinti si sa iti admiram noua achizitie. Avand in vedere inrudirea mult mai evidenta dintre Alfa si Lancia speram sa te vedem la intalnire, unde cu siguranta o sa descoperi adevarati pasionati ai marcii.

Numai bine si sincere felicitari pentru masina.

baghy83 07-02-06 15:05

foarte bine ca nu o modifici.ar fi pacat de ea sa ii faci ceva.superba achizitie.

the_mav 08-02-06 13:11

acum am observat topicul...

si eu am o pasiune pentru italiene...in 2000 n'am putut din cauza unui imbecil sa imi aduc un martini 5 in tara si mi-am adus o delta simpla...

posibil sa fie ACUM singura din romania... acum 8-9 ani a mai exista una adusa de un italian din Brezoi - Valcea, care la un moment nu era inca foarte convins daca sa o vanda sau nu...spre ghinionul meu nu a mai dat-o... prea frumoasa din toate punctele de vedere...

revenind putin: ce nr are exemplarul tau? cati km are? unde ii faci intretinerea?

oricum esti norocos... felicitari pt ea si sa o revedem cu placere si peste 20-30 de ani :wink: :P :wink:

All times are GMT +2. The time now is 07:49.

- Copyright 2026 4Tuning