![]() |
Alba Iulia
Care-i traba cu concurs de burnout???
E adevarat? La ce ore??? |
Re: Alba Iulia
la ora 12:00 in targul de masini
|
sa vedem cati se aduna si cine vine eu am tot zis pe la prieteni au zis ca vin multi sigur ma trezesc singur :))
|
mishto astra ;) ......
|
tre sa vb cu ortelecan sa punem poze si cu clio' sau de 250 cai :D il stiti?ala galben...deci cand ii concurs ala din targ?auzi acum vreo 2 ani era unu " banditu" care chiar baga bani seriosi in tuning...mai stie cineva ceva de el?:rolleyes2 ....
|
Alba Iulia
O sa pun eu poze cu Renault Clio Sport, maine daca il vad ii fac poze.
Despre "Bandit" a avut accident anul trecut, dar si-a facut masina:D. |
naspa. as vrea sa pot veni si eu in targ sambata la 12. da' sunt la cluj s-o vand pe "micutza" (o corsa din 2004, echipare sport). cred ca ati vazut-o prin oras :)
|
oricum, am renuntat la fordul probe. nu l-am mai luat.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
da o sa fie ceva serios maine?o sa avem ce admira?sau un burnout mic si plecam acasa?
|
eu sunt "Banditul" si daca o sa vina cineva maine bine .. daca nu o sa merg doar eu cu manta acolo si o sa fuck burnout si o sa plec acasa :)), sper sa nu avem probleme ca nu am gasit pe nimeni la primarie sa vb cu ei despre asta, am vb la politie si a zis ca ei nu au treaba ca e locul primariei, in fine .. ce o fi o fi eu ma duc daca vine cineva e bine venit daca nu ne distram macar sa povestim ... sa vedem ce putem face in alba iulia sa nu ramane pe din afara .. Salutari si Numai de Bine
|
tu esti?:D atunci cred ca il cunosti pe tata :D Ovidiu cred ca tio fost instructor sau ceva :| deci maine la 12...o sa fiu si eu pe acolo sa vad cum faci burnout'u :D:D
|
:) daca are cineva camera video .. sa filmam daca vine cineva ... ar fi perfect ...
|
:dance: :dance: da tu ai mai vb cu cineva?ai mai chemat pe cineva?:rolleyes2
|
eu am mai vb si am mai chemat .. sa vedem cati vin .. si vedem daca mai merita sa vb de tuning in alba iulia
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:23. |
- Copyright 2026 4Tuning