![]() |
Re: O PROFUNDĂ parcare laterală
Quote:
|
Ase ceva n-am vazut in viata vietii mele...cei drept am mai vazut proaste la volan,dar nici in halu asta...ma intreb oare cum o reusit sa treaca la examen de parcarea laterala???:)):)):))
|
Varianta din dictionar la "cum se parcheaza in 10 minute"
|
radeti cat puteti, dar voi nu sunteti in stare sa faceti ce a facut ea =)), nu sa uitat la kilometraj??? oare cai km a facut pana sa o parcheze =))??
|
doamne am ramas socat.! probabil cand a dat traseu a oferit placere domnului politist si ia dat carnetu altfel nu`mi explic. si daca era sa faca o parcare prin centru pe la magheru pe undeva trebuia oprita circulatia :)). yeak.
|
Asa cum au zis si alti mai sus ......nu e singura ..asta e problema:|:|:Insa oare cat a stat sa o scoata:))
|
DOAMNEEEE bah nene cat de greu e sa parchezi o masina ,dar laso frate de atata ori si tot sa nu reusesti pare cam dubios :D:|
|
normal ca nu e singura! eu nu le suport p'astea de au dracu ditamai masinile de teren si nu pot sa parcheze nici in 2 locuri! Eram pe o straduta mica..era tipa..eu si inca 10 masini in spate.. am stat 10 minute dupa ea sa parcheze si tot nu a parcat! facea semicercu si atat! ( era o parcare simpla cu botul masinii ) Cand m-am enervat sa ma dau jos sa ii arat ia fa proasto dracu volanu invers, a fugit.
|
eu cred ca au probleme grave cu orientarea in spatiu :shock:
|
:))))HAHAHA ...f tare ce sa zic
|
Tragic este ca nu e un specimen pe cale e disparitie ci din contra ........ mare e gradina barbosului
|
io zic ca trebuia s-o mai intoarca de vreo 2-3 ori ca sa fie treaba calumea:)))
|
POATE era incepatoare..poate avea 50 de ani... unii chiar nu mai pot fi cum ar fi fost daca luau carnetu la 20 de ani... se vede clar cum lasa 2 m in spate ... nu apreciaza...
Acum ia sa vedem cati dintre voi aveti senzori de parcare? |
prostia omeneasca :)) pacat se vede ca aia a luat examenu cu 21 :|
|
ce imi place cel mai tare ii ca are foarte multa rabdare...cu ea...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:57. |
- Copyright 2026 4Tuning