Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   O PROFUNDĂ parcare laterală (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/124645-profunda-parcare-laterala.html)

RoByNeT 20-05-09 16:04

Re: O PROFUNDĂ parcare laterală

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2336503)
cat de prost sa fi.. sa tii stanga sa dai cu spatele sa vezi ca nu merge..si tot stanga si cu fata.. si tot nu merge! adica dai odata...de ..doua..de trei da' chiar asa de prost sa nu iti dai seama ca tu faci doar un semicerc si atat? geeeeeeeeeeeeeeeeezz

cred ca facut liceu Uman si nu a a avut treaba cu semicerce astea =)) permisul ori l`a luat cu spaga ori nu l`a luat si conduce fara :))

DJ_Primaru 20-05-09 16:16

Ase ceva n-am vazut in viata vietii mele...cei drept am mai vazut proaste la volan,dar nici in halu asta...ma intreb oare cum o reusit sa treaca la examen de parcarea laterala???:)):)):))

X3M_5P33D3R 20-05-09 16:19

Varianta din dictionar la "cum se parcheaza in 10 minute"

tetic28 20-05-09 16:23

radeti cat puteti, dar voi nu sunteti in stare sa faceti ce a facut ea =)), nu sa uitat la kilometraj??? oare cai km a facut pana sa o parcheze =))??

matiz87 20-05-09 16:33

doamne am ramas socat.! probabil cand a dat traseu a oferit placere domnului politist si ia dat carnetu altfel nu`mi explic. si daca era sa faca o parcare prin centru pe la magheru pe undeva trebuia oprita circulatia :)). yeak.

Recaro 20-05-09 16:45

Asa cum au zis si alti mai sus ......nu e singura ..asta e problema:|:|:Insa oare cat a stat sa o scoata:))

JuST_GiuGiu 20-05-09 16:47

DOAMNEEEE bah nene cat de greu e sa parchezi o masina ,dar laso frate de atata ori si tot sa nu reusesti pare cam dubios :D:|

dolb 20-05-09 16:48

normal ca nu e singura! eu nu le suport p'astea de au dracu ditamai masinile de teren si nu pot sa parcheze nici in 2 locuri! Eram pe o straduta mica..era tipa..eu si inca 10 masini in spate.. am stat 10 minute dupa ea sa parcheze si tot nu a parcat! facea semicercu si atat! ( era o parcare simpla cu botul masinii ) Cand m-am enervat sa ma dau jos sa ii arat ia fa proasto dracu volanu invers, a fugit.

Claw166 20-05-09 17:28

eu cred ca au probleme grave cu orientarea in spatiu :shock:

keejay 20-05-09 17:47

:))))HAHAHA ...f tare ce sa zic

p_vio46 20-05-09 18:26

Tragic este ca nu e un specimen pe cale e disparitie ci din contra ........ mare e gradina barbosului

SI_FLR 20-05-09 18:36

io zic ca trebuia s-o mai intoarca de vreo 2-3 ori ca sa fie treaba calumea:)))

Eugen_TL 20-05-09 18:51

POATE era incepatoare..poate avea 50 de ani... unii chiar nu mai pot fi cum ar fi fost daca luau carnetu la 20 de ani... se vede clar cum lasa 2 m in spate ... nu apreciaza...

Acum ia sa vedem cati dintre voi aveti senzori de parcare?

moartea16 20-05-09 18:59

prostia omeneasca :)) pacat se vede ca aia a luat examenu cu 21 :|

santo 20-05-09 18:59

ce imi place cel mai tare ii ca are foarte multa rabdare...cu ea...

All times are GMT +2. The time now is 08:57.

- Copyright 2026 4Tuning