![]() |
0744531069. Eu p'asta il am.
|
am si eu o mica nelamurire, de ce unele poze apar direct in mesaj si altele apar cu link ->Download....
adica, am incercat sa pun diverse dimensiuni... mai mici mai mari, alte rezolutii si apare doar ca link.... desi uneori cand postez baga direct poza... |
...presupun k din cauza k poza este prea mare....ma refer la rezolutie....sau poate cantareste prea mult...:peace:
..cred!! |
lol.... si mie mi se inttampla poate e doar o chestie d noroc :P , nush poate ne ajuta zoliat... :)
|
nu stiu daca e de rezolutie... ca am luat poza si am redus-o mult de tot pe la vreo 300 cu ceva.... am redus calitatea de avea vreo 20k si nimic.... plus ca altele am vazt ca sunt destul de mari....
de cantarit... poate cantaresc eu prea mult :):) desi 68 de kile n-ar fi chiar mult :lol: |
Hondare, stai ba sa-nteleg si eu, tu te muti in america?
|
Nu mosule, pe 5 iulie sunt in avion si stau 4 sau 5 luni, sa muncesc. Atata tot !!! Si la anul la fel... :wink: Mai precis in Maine State.
|
Merg si eu la pizza mah..nu ma invitati ?? Eu stau la 3 statii de Dinamo.. :twisted: Pacat ca nu tin cu ea.. numai alcolisti in fata la Dinamo everyday.. Cand mergem la pizza ?? :wink:
|
Fire: pe tine nu te luam, ca bei mult si te imbeti :lol:
TOATA LUMEA MERGE LA PIZZ(D)A :peace: |
...sa nu ma uitati pe mine ...merg si eu la o PIZZa :D :peace:
|
cu parere de rau va anuntz ca Kitana nu mai vine... cu parere de bine ca anuntz ca o sa vina incredibilul & minunatul & magnificul & sclipitorul GABI :) :) o sa fie distractie mare... pun pariu... :) bye
|
Re:
Quote:
|
hahahaha normal ca despre tine maestre :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :twisted:
|
C'mon :oops:
PS: ti-am zis eu ca tu ai o slabiciune pentru mine (btw: am centura de castitate :P:P) :lol: |
:shock: :shock: :shock: i`m gonna fuckin` kill u :) :) not really...
bai nene nu mai scrie ma din astea... ca lumea o sa creada ... k? |
| All times are GMT +2. The time now is 10:21. |
- Copyright 2026 4Tuning