![]() |
Re: Roman
Quote:
stai linistit...aceasi problema a fost si la noi.. la inceput eram f putini pe forum.. eu asteptam cu zilele sa posteze careva pe forum..si dupa ce s`a inceput putin sa miste mi`am facut user... trebuie facuta o intalnire mai mare la roman ca sa afle cat mai multi despre comunitatea 4tuning din roman! vba lui Ali Ump ..chestia asta trebuia facuta demult..dar niciodata nu`i prea tziu! |
Quote:
|
Quote:
deci ramane cum am zis eu .. venim noi la Piatra intr-o Vineri ... si urmatorul weekend sau chiar sambata de dupa vinerea care venim la voi .. sa veniti voi la Roman :D ... bineinteles ... daca puteti si daca vreti :D Poate asa dam un start intalnirilor saptamanale ... sa vina mai multa lume la inceput ca apoi se aduna mai multi pe parcurs:D Quote:
|
ar fi fain sa facem un club si cu o denumire in roman ,din cate situ asa ceva nu este , prin iasi am vazut foarte multi si mai toti mergeau in grupuri ar fi fain sa vedem asa ceva si in roman
|
Un club in Roman ... ar fi ceva ... dar ... nu este lume !
daca ar fi oameni care sa se tina de asa ceva .. ar fi o posibilitate .. dar asa ... fara oameni ... degeaba .. eu unu sunt de acord ... dar .. pentru un club .. in primu rand ne trebuie acte .. sa fim legali ... apoi multe altele .. |
In seeara asta vin baietii de la Tg Neeamt la Piatra! Daca e dispus cineva sa vina ...va asteptam!
|
Pana la vacanta nu cred ca va veni cineva ... ca multi sunt plecati , multi au bac ...
|
Azi a avut loc o intalnire spontana :) si a decurs destul de bine...sa o tinem tot asa :) pe dreapta :))
|
Am auzit eu ceva ... mi-a zis VladM ...dar fara detalii ...
povesteste-ne tu cum a fost .. unde si cine ca sunt curios :D:D:D |
Quote:
|
Pana in iulie e ca dracu, multi avem sesiune + licenta, altii bacul ...
|
Cum ziceam ... e nasol acum in iunie ... dar din iulie ... we rockk :D:D :lol:
|
Daca trec la mate,i rock :))
|
lasa vlad ca la liceu mai treci cum mai treci cand ai sa ajungi la faculate ai sa dai de greu la sesiuni:)) liceul este frumos :P
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:14. |
- Copyright 2026 4Tuning