![]() |
Re: Opel GT
ca design este reusit dupa parerea mea
are aproape aceiasi greautate cu golf 5 GTI... o masina foarte grea pt 2 persoane... diferenta mare fata de modelul precedent are motor puternic dar se pare ca nu este suficient de puternic incat sa compenesenze greutatea mare si de aici reiese diferenta de aproape 1s la acceleratie 0-100km/h fata de modelul precedent. |
super frumps.. si un pret destul de accesibil la doar 33000 asa este cum a zis si basu cam greutz ptr 2 locurii dar parerea mea e ca merita la banii astya
|
am o singura nedumerire
de are masinutza asta 1.4 tone ?????? are mai putin bertonele meu .... |
Seamana mult cu Speedsteru.Grila fata e cea cu care ne-a obisnuit Opel...nimic deosebit...pot spune ca e o masina nu tocmai frumoasa.
|
cu datele si detaliile astea ne putem face si noi acu unu' :D
|
prea talent masina mai ales interiorul...ce nu imi place frana de mana cum e pozitionata c-am departe :(
|
Mda .... Un speedster mai stilat .. cu motorul in fata , interior frumos , elegant , putere mai mare decat un speedster , greutate mai mare dar performante mai proaste .
|
Fromos modelul...cu ceva imbunatatiri ca design...era si normal...in schimb motorul nu face fata greutatii care e muuuuult prea mare...de ce are o masina de doua locuri 1.4 tone? In fine, cred ca o sa se vanda la americani sub sigla Pontiac sau Saturn...whatever.
Frana de mana nu e incomoda...tot asa o are pozitionata si Mazda Rx-8 si e ok. |
Nu cred k o sa fie asa de bn vandut ...:( cum a fost si speedsteru ... oricum arata bn ;)
|
frumos frumos elegant si dragut asa k aspect
|
pacat de design ca era super misto
|
Super frumos!!! Si un pret destul de accesibil !!!
|
1400 kg ???? mult pt o astfel de masina, tin minte ca un Ford Mondeo break model '97 avea 1200 kg si totusi avea 4 locuri si era mai veche, dar acum cand exista materiale mai ushoare sa nu se foloseasca...
|
rushinka ,se putea si mai ushoara
|
o masina super,rosu o prinde cel mai bine dupa parerea mea,e accesibila si ca pret,imi place fff mult !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:09. |
- Copyright 2026 4Tuning