![]() |
Re: Accident teribil în WTCC
alex daca citeai un post mai sus itzi dadeai seama ce era cu postul meu ...bafta :D
|
cursa a avut loc pana la urma... menu was the winner for chevrolet with chevy cruze, buna masina...pacat de cei cu leonurile, ador masinile alea!
|
Pacat de masini...daca ar fi video si fara comentariu sa auzim motoarele cum trebuie :X ce fain suna
|
prima oara cand vad asa ceva ...nasol ,ce de bani pirduti la cursa asta din urma accidentelor
|
eu cred ca si unii si altii sunt vinovati ca nu au respectat regulile
|
doamne ...... clar asa trebuia sa se intample
|
ce tzie si cu asigurarea asta cand intri pe drum:D
|
eu am vayut cursa la tv si pilotul nu a respectat steagul galben care ii impunea sa reduca viteya si saftey carul nu a respectat linia alba din dreptul iesirilor de la boxe. cursa nu a fost anulata ci numa amanata
|
macel:):)
|
...iar a doua cursa s-a terminat cam la fel pt pilotii de pe poz 7 si 8 parca, un bmw si un cruze, care s-au pleznit la fel de spectaculos. si daca ar fi periculos pt ei, sigur ar comenta baietii, dar le place la nebunie, zici ca faceau ture in masina de spalat
|
haotic si pagubele.... si nu inteleg saftey car probabil nu stia ca intra pe un drum principal...nu sa asigurat si `poc .
|
deci domnu' organ... nu se poate asa ceva :lol: nu se mai uita lumea in oglinzi sa numai zic de prioritate :lol::lol::lol:
|
total neprofesionist pilotul de la bordul safety-car-ului.
probabil era roman si tocmai furase masina:D bine ca nu s-a lasat cu victime.:???: |
dar ce viteza o fi avand de ia zburat roata in halu ala!
|
ce bine l`a scuturat :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:02. |
- Copyright 2026 4Tuning