![]() |
Re:
Lamborghini spune multe. e bestiala masina, chiar prea marfa... nu ma tine sa merg cu ea prin Romania pt ca se rupe la propiu prin gropile din sosele, ai o sansa buna sa ti-o loveasca cineva in parcare la Billa cu caruciorul (mi s-a intamplat) si in + exista oameni dementi in tara care sunt in stare sa fure masina :!:
Dar totusi arata fff bine :peace: |
AdiNX ti s-a intamplat sa-ti zgarie Lambo-ul? :lol:
|
Nu cred k negru ar avantaja masina, k nu scoate in evidenta formele si nici atat detaliile, care in cazu de fata sunt esentiale. Nush ce credeti voi da Gallardo mi se pare de departe cea mai reusita masina! E SUPERB!
|
O culoare bestiala ar fi galbenul lor traditional, sau fistichiul pe care am vazut ca il mai aplica, dar nici rosu nu ar strica.
|
Re: IMSA - Lamborghini Gallardo GTV
mare bine este masinutza asta...torpila de 2 metri...
|
foarte tare..supercarul meu preferat...body kitul e super..simplu si frumos
|
Tare
Parerea mea e ca sunt prea multe Gallardos :P Adica; Gallardo Normal Gallardo SE Gallardo Nera Gallardo Spyder Gallardo Superleggera Gallardo LP 560-4 Gallardo LP 560-4 Spyder Gallardo LP 560-4 Super Trofeo Gallardo LP 550-2 Balboni Gallardo LP 570-4 Superleggera Gallardo LP 570-4 Spyder Performante si acuma mai nou, Gallardo LP570-4 Super Trofeo Stradale xD |
Merita un big WOW arata dea dreptul demential!
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:05. |
- Copyright 2026 4Tuning