![]() |
Re: ce poti vizita in romania?
Quote:
Ce intrebare...daca stia despre ce statuie e vorba nu mai punea intrebarea! Mie cel mai mult mi-a placut in N Moldovei si in Sibiu. In Moldova am vizitat aproape tot ce se putea. A fost superb...sper sa mai ajung pe acolo :-). Deci cine nu a fost in N Moldoveri recomand e pacat sa nu treceti pe acolo. |
Drumul auto ce duce de la Sinaia in Piatra Arsa-Babele este superb. Cine are o masina cu garda la sol o leaca mai maricica se poate aventura... Poze n-am din pacate :(
|
de sambata trecuta o data la 2 zile ajungeam in alta zona din muntii apuseni.
nici nu stiam ce mijto pot sa fie, si erau la o aruncatura de bat de mine. |
8 Attachment(s)
Anul trecut am fost cu corturile la cheile Valisoarei ,o zona f frumoasaAttachment 966785Attachment 966786
ceva poze si cu transfagarasanul si Balea: Attachment 966788 Attachment 966789 Attachment 966790 Attachment 966791 si Sibiul e frumos :) Attachment 966801 Bicazul merita iarasi vazut Attachment 966804 defapt toate zonele de munte sunt frumoase ,pt cine nu are chef de drumetii poate merge de la Busteni cu telecabina pana sus la babele si sfinxul ,e super peisajul; o multime de cetati si de castele prin tara etc aa si delta :) |
Quote:
Foarte frumoasele pozele...Am fost anul trecut in Sibiu si a fost superb...sunt multe de vizitat si pe la noi. Castelul Peles si Pelisorul care iar sunt superbe, Castelul Bran unde este inima Fecioarei Maria... Ps: Cand am fost la Peles am cumparat un CD cu poze din interiorul castelului daca gasesc cd`ul o sa pun pozele aici(am cumparat cd`u pentru ca inauntru nu te lasa sa faci poze) |
Avem o tara asa de frumoasa dar ne batem joc de ea, nu meritam sa o locuim.:???:
|
Ce poti vizita in romania?
1 Attachment(s)
Pai e frumos pe la Pestera Ialomicioara.
|
Sfantu Gheorghe
32 Attachment(s)
Este vorba de bratul Deltei Dunarii!
|
9 Attachment(s)
Palatul din Mogosoaia |
Braila,Galati,Tulcea
52 Attachment(s)
Sunt 3 orase din sud-estul tarii care nu sunt in topul preferintelor mele,insa arata bine.
Pozele sunt facute acum,in 2009. Astept pareri... |
8 Attachment(s)
Eram sigur ca printre dintre cele 3 orase trebuie sa se afle si Braila :lol:
Cu toate ca faleza este "main point-ul" mai sunt si altele de vazut: Gradina Mare, Parcul Monument, Statiunea Lacul Sarat etc Si un mic bonus, Braila pozata din avion si faleza Brailei cand a fost inundata. Va puteti face o idee de cat de mult screscuse Dunarea comparand pozele facut de Mihai90 si cele upload-ate de mine. |
Dobrogea
22 Attachment(s)
Din nou,poze din Delta Dunarii la Sfantu Gheorghe,si statiunea Mamaia!
|
Bucuresti,Giurgiu
6 Attachment(s)
Da,e vorba despre iubitul nostru Bucuresti si Giurgiu
|
TINUTUL SECUIESC
30 Attachment(s)
O zona mult prea frumoasa,drumurile sunt perfecte..parca ai fi in alta tara.
|
24 Attachment(s)
Noi poze din judetul Mures!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:57. |
- Copyright 2026 4Tuning