![]() |
Re: Poze Suceava Tuning Time
Ce pot spune, a fost foarte frumos si a fost super show, ceea ce a dezamagit a fost organizarea, nu sa respectat aproape de loc programul si un lucru care pe mine ma deranjat a fost a nu a lasat baietii de la noi care au venit cu motoarele sa le parcheze langa restul clubului (aici nu se pune problema de spatiu care era pentru toti). Trecand peste toate astea in mare a fost OK
|
Chiar nimeni nu mai are poze , filmulete de la eveniment ???
|
10 Attachment(s)
Am eu poze si filmulete, timp sa am de upload.Pun cateva acum.
|
Trabantul a fost o mica senzatie, la cat am alergat dupa el sa putem sa ii facem o poza :>
|
Sa va lamures::::: NT85NOS----Red Line Tuning, nu altceva
|
Quote:
|
sper sa nu va bateti pe el :))))
|
Quote:
E masina lui. |
Imi pare rau pentru FILIP merita mai mult ,dar mai sint si alte concursuri si sper sa ia tot ce se poate lua!!!!MULT NOROC
iar bora nu are cum sa treaca la alt club!!!este unul din membrii fondatori ai club REDLINE TUNING |
Quote:
|
bravo askhy......danutz nu a stiu ca B 16 SIX e alin....poate inca un premiu la iasi..cu noul nostru proiect....
|
Ei bine la iasi eu nu apar, e perioada cu bacu, abia o sa mai vin pe la intalniri sa vad ce se intampla, oricum, poate trimit ceva si acolo, nu promit ;)
|
suntetzi de belea cu cluburile astea!mai bine ati merge pe aceeasi mana la toate prezentarile,eu zic ca aveti mai mult de castigat.si ca exemplu,audio class reprezinta toate cluburile din piatra neamt la competitii.
|
Quote:
si baietii de la katana cand au fost la bucale si la alte evenimente au fost reprezentantii orasului nu neaparat al clubului! |
Cam atat poze de la SV ?Se poate inchide?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:28. |
- Copyright 2026 4Tuning