![]() |
Re: Intalniri loganisti(si nu numai) in Tg Mures
Duminica (27.12.2009) ora 18:00, intalnire LoganClub in parcarea magazinului Interex (Tudor) va asteptam in numar cat mai mare.
|
Mariuse ai gresit :P . Intalnire LOGAN CLUB + CLUBU BABELOR + totzi cei care mai vor sa vina !
|
buna baetzii cum ziceam e f buna initziativa.sper sa putetzi venii datorita craciunului.3 baetzi de la voi au fost si la noi la intalnire baiatu cu opelu maroniu ,baeatu cu loganu din tarnaveni ,si yed.au fost si ei de cateva ori.sper sa fie o intalbire reusita nu vad de ce nu ar fi.eu chiar ma bucur de aceasta initziativa.sarbatori fericite tuturor
|
Golby pe mine m-ai uitat :)) si eu am fost la voi la o intalnire :P :twisted:
Si yed la intalnire toata lumea e binevenita bininteles :P cum "zice" si titlul threadului "Intalnire Loganisti ( SI NU NUMAI)" deci toata lumea e bine venita. |
baetzi nu uitatzi maine sa va prezentatzi la congres (intalnirea).ne vedem la 18 maine duminica la interex in parcare fostul spar.bafta si distractie placuta de sarbatori.
|
Quote:
:-P n-ar fii frumos, sa nu vina, dupa ce ne au invitat ;) |
stai flex DEX ca o sa vina cel putin vreo 4 o sa fie :)))
|
azi *duminica* ora 18 la Interex , fostul spar , langa MBO ,cat mai multi sa fiti prezenti :) ca de nu sunteti absenti :D
|
Radule poate ma alatur si eu..btw avem inca un Logan in familie p langa MCV, un VAN:D Ti-am mai zis ca o parte din mine e loganist;)
|
foarte fain
|
Cumva cumva am facut-o si pe asta ;)
O asteptam pe urmatoarea :)) Cipry si Radu-le mersi pt ca m-ati transportat si pe mine :) |
Intradevar a fost fain ,ne-am adunat destui.Sper sa mai avem intalniri din astea.
pana la urmatoiarea intalnire va doresc Un An Nou Fericit,plin de indepliniri ! |
O intalnire faina domnilor, nu am regretat ca m-am dus;) Ceva poze, filmulete?
|
In thread-ul "Intalnirea Babelor..." sunt atasate poze, filmulete.......:arrow:
https://forum.4tuning.ro/402-mures/15...ml#post2929456 |
puteti atasa si aici poze ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:44. |
- Copyright 2026 4Tuning