![]() |
oky :) desi sutn multi care le au cu montaje si astea.... vali sper sa stai in banca ta ;) ca daca t bagi de rupi franele :D
|
de ce ? sa se bage si el ..
nu prea are timp .. da.. isi face :P |
santose ce faci frate ;) vrei sa ne termine :D
29 de secunde facute :D |
nu prea am material :((( mai dati si voi niste idei cas in pana rau
|
ahahha , vezi ca ai vreo 100 de giga de filme si poze pe prima pagina , n-ai material ? :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
mdeah.....am terminat...nu a ieshit deloc ce vroiam...as fi vrut sa fac istoria curselor legale/ilegale de cand au inceput ele sa apara si pana azi (secvente filmate)--asta e idee...k tot ziceati k nu aveti idei--...dar nu am timp asa k am facut ceva rapid de tot...asa il las...
app:nu am gasit sa pun nik pe background..asa k e ce mi-a picat in mana... :roll: ps:dak tot nu s-a stabilit ce sa foosim...eu mi-am luat ulead videostudio pentru al 2-lea meu montaj. |
Re:
Quote:
|
super povestioara de la inceput ! ;)
super filmulet :D |
frumos madskilz 8)
|
Asteptati-l si pe al meu... e pe vine!!!! :oops:
|
Mai exista MAGIC MOVIE EDIT PRO 2005!Super usor de folosit si foarte bun! ;) Am sa fac si eu ceva....dar dupa ce terminatzi concursul....eventual la un alt concur pe viitor!!!
|
Mai am putin si am niste treaba acum.... Maine la 12 il pun 100%... Please....
|
1 Attachment(s)
andrey nu a putut pune filmul...
asadar filmul lui andrey :arrow: |
ma ..
lucrez la el , si .. am facut intro`ul, cand bag filme .. luate dp 4t ... imi apare ecranu verde .. nu mi le arata ,salvez filmul ... intro`ul merge .. cand e sa intre filmele , POC , black screen, WTF ?am nimo codecs pack si inca unu , si tot nu vrea , ajutor ?! |
nu am idee....nu am patit asa....totusi aveam filme care nu imi mergeau cu windows media playert dar mergeau cu winamp.e de undeva de la codecuri.....scoate-le pe toate aventual si pune un acemegacodecs pack(de altfel o porcarie) cel mai nou si un xvid ceva peste....nush ce sa zic..eu amestecasem prea multe..... :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:43. |
- Copyright 2026 4Tuning