![]() |
Re: E36 - bmw-ul meu D U R
Frumos BMW`ul...succes in continuare!
|
Quote:
|
Quote:
|
Dupa parerea mea oglinzile M au un singur mare avantaj fatza de cele normale patrate... la viteze mari nu vajaie... cele patrate la 120 deja fac urat... cu cele M la 170 se aude doar motorul ... in rest sunt dezavantaje ... nu se pot rabata, se fura sticlele in draci, daca nu ai sticla la ele "panorama" vezi mai putin in ele decat in cele patrate, pe unii ii deranjeaza dimensiunea sticlei prea mica(pe mine unu nu ma deranjeaza dimensiunea sticlei)
|
stiu ca sunt mai aerodinamice cele de ///M ,dar mie imi canta mereu "lautarii" din portbagaj si numai aud nimik de afara :)) chiar exista oglinzi rabatabile electric pt E36?
|
Facute de serie nu... dar exista cele de M5 e39 ... si multe altele care se potrivesc....
|
frumoasa masina dar parca plange dupa BBSuri...:lol:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Frumoasa masina tata......s'o stapanesti sanatos, si fara furaciuni.....am citit tot topicu' si'am vazut k p'acolo pe la voi se c'am fura cu tot cu masina, nu mai elemente :evil:
Ai jenti k cele pe care le'am avut eu ;) Adik ink le mai am, am kiar 6 bucati. Uite aici ce oglinzi am eu, poate te incanta asa ceva, vanzatoru' scria k sunt pt E36, dar sunt leite cu cele de M5-E39, le'am pus una langa ala(una de'a mea si una originala de M5) si erau la fel..... eu nu le'am facut nici'o modificare, doar le'am legat la curent. Stima E36 :!: |
Quote:
|
arata misto pisoiul tai si interiorul este OK!!! bafta si sa ai grija in continoare de pisoi
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
mi-am luat bodyguard la masina un viper 5002!sapt viitoare spera sa vina angels-urile!
|
5 Attachment(s)
au aparut si farurile cu angel eyes :D
|
8 Attachment(s)
poze cu farurile montate!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:01. |
- Copyright 2026 4Tuning